Yeni Projeler

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar... jpg" />Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecinin sona erdiği Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için ÇED gerekli değildir kararı verildi. 

Avrupa Konutları Yenimahalle projesinde 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. Proje 810 milyon 261 bin 434 TL'ye mal olacak. 

Peki Avrupa Konutları Yenimahalle projesi nerede inşa edilecek? Projede hangi tip konutlar yer alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mah., 3282 Ada, 4 Parsel üzerinde hayata geçirilecek. 

Arsa alanı 48 bin 632 metrekare olarak belirlenen Avrupa Konutları Bağcılar projesi 17 blok olarak yükselecek. 

İnşaat alanı 205 bin 681 metrekare olarak belirlenen  Avrupa Konutları Yenimahalle projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alacak. 

Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle ne zaman tamamlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

ÇED gerekli kararı verilen Avrupa Konutları Yenimahalle projesinin 2023 yılının Kasım ayında tamamlanması planlanıyor. 

Proje alanına en yakın konut  alanı olan Eston Kirazlı Evler, projenin 30 metre kuzeyinde yer alıyor. Proje sahasına en yakın eğitim kurumu ise 10 metre kuzeyinde yer Şeyh Edebali Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu. Projenin 3,2 kiloketre kuzeybatısında Mall Of Istanbul Alışveriş Merkezi bulunuyor.

Avrupa Konutları Bağcılar Yenimahalle projesi  E-5 karayoluna 5 kilometre, O-3 otoyola 2,5 kilometre, İstanbul Havalimanı'na kuş uçuşu 24 kilometre mesafede yer alıyor. 

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!