Proje Güncel

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar... Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla hayata geçirilecek

Yatırımlarını son sürat sürdüren Artaş İnşaat yeni projesi için start verdi. Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla hayata geçirilecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecinin sona erdiği Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için ÇED gerekli değildir kararı çıktı. Söz konusu proje 810 milyon 261 bin 434 TL'ye mal olacak. 

Peki 780 adet konut ve 48 adet ticari ünitenin yer alacağı Avrupa Konutları Yenimahalle projesi nerede? İşte o sorunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi...
 

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi nerede inşa ediliyor?
Avrupa Konutları Yenimahalle projesi İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mah., 3282 Ada, 4 Parsel üzerinde yükselecek.

Avrupa Konutları Bağcılar projesinin arsa alanı 48 bin 632 metrekare, inşaat alanı ise 205 bin 681 metrekare olarak belirlendi.

17 blok olarak yükselecek olan Avrupa Konutları Bağcılar projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verilecek.

ÇED gerekli kararı çıkan Avrupa Konutları Yenimahalle projesinin inşaatının 2023 yılının Kasım ayında tamamlanması planlanıyor. 

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede?
Proje alanına en yakın konut  alanı olan Eston Kirazlı Evler projenin 30 metre kuzeyinde, proje sahasına en yakın eğitim kurumu ise projenin 10 metre kuzeyinde yer Şeyh Edebali Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu.

Proje E-5 karayoluna 5 kilometre, O-3 otoyola 2,5 kilometre, İstanbul Havalimanı'na kuş uçuşu 24 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Projede sadece peyzaj amaçlı toplam 821,95 metrekare alana süs havuzları yapılacak. Projede ayrıca toplam 1284 araçlık otopark alanına da yer verilecek.

Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!
Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi henüz belli olmadı. Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: https://www.artasgrubu.com/

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!