Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı
Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!Sektör temsilcileri günlük 21 Euro bedelle Türkiye’de tatil yapılacağını belirtti
Avrupa’da bu kış yaşanması öngörülen ısınma krizini Antalya’daki turizmciler fırsata çevirmeyi planlıyor. Sektör temsilcileri günlük 21 Euro bedelle Türkiye’de tatil yapılacağını belirtti.
İşte haberin detayları…
21 EURİ İLE TÜRKİYE’DE TATİL İMKANI!
Türkiye turizm şehri Antalya, Avrupa'da yaşanması beklenen ısınma krizini fırsata çevirmeye hazırlanıyor. Kış turizmine yönelik planlarını devreye sokmaya başlayan sektör temsilcileri, Avrupa’da yaşayan yaklaşık 150 milyonluk emekliyi hedef pazar olarak seçti. Turizmciler, Avrtupa'daki doğalgaz krizinin Antalya’daki kış turizminin önünü açacağı kanısında.
Son yapılan zamlarla aylık doğalgaz faturasının 600 euro civarında olacağını hesaplayan turizmciler, emekli Avrupalılar’a , “Doğalgaza vereceğiniz günlük 21 euroya otellerimizde yeme içme dahil kalabilirsiniz” teklifini sunulacak.
AVRUPA’DA DOĞALGAZ KRİZİ YAŞANACAK!
Rusya’nın AB’nin kendisine yaptırımlar uygulaması üzerine doğalgaz sevkiyatını düşürmesiyle Avrupa’da kışın evlerde yaşanacak ısınma sorunlarına yönelik önlemler alınmaya başlandı. Doğalgaz krizinden doğacak sorunlar üzerine bir yandan özellikle yaşlı kesimi kış aylarını ülkelerinde geçirmeleri için aralarında Türkiye’nin de olduğu Akdeniz ülkelerini harekete geçirirken bir yandan da Almanya, Hollanda ve diğer ülkelerde insanlar yaz ortasında kış için odun toplamaya başladı.
HOLLANDA'DA ODUN TÜCCARLARINA YOĞUN TALEP
Hollandalı odun tüccarları müşterilere yetişmekte zorlanıyor. Böyle giderse, pahalı olmasına rağmen yurt dışından odun ithal etmek zorunda kalacağını düşünen odun tüccarları, "Müşterilerin yoğunluğuna bakacak olursak ortalık sanki kış gibi görünüyor" dedi.
BELÇİKA'DA DA TALEP PATLAMASI VAR
Enerji fiyatlarının arttığı ve önümüzdeki kışın tarihin en pahalı kışı olabileceği öngörülüyor. Odun stoklama Hollanda ile sınırlı kalmayarak Belçika'ya da taşındı. Araştırmalara göre Belçikalı odun tüccarları da artan talebe yetişemiyor.
İSVEÇ, SLOVAKYA VE BALTIK ÜLKELERİ
İsveç'te de oduna olan talep oldukça artmaya başladı. Slovakya'da ve Baltık ülkelerindeki odun tüccarları müşterilerine yok satıyor, yüksek nakliye masrafları odun ihracatını tamamen durdurdu. Estonya'da da yakacak odun fiyatı yüzde 240 oranında arttı.
Dogecoin şaha kalktı! Kimse bu kadarını beklemiyordu!
Benzin ne kadar? 16 Ağustos 2022 bugün motorin mazot, LPG ve benzin fiyatları ne kadar oldu?