Ekonomi

Avrupa’nın en büyük piyasa analizcisi dolar ve euroda gerçekleşecek hamleyi açıkladı! Okumadan hareket eden pişman olur

Nordea Bank Piyasa Stratejileri Birimi Başanalisti Niels Christensen dolar ve euro ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte Christensen'in dolar ve euro için tahminleri... Şahin sinyaller gönderen ve önce hareket eden merkez para birimlerinin destek gördüğünü savunan Christensen, adım atmakta geciken merkez bankalarının para birimleri zayıfladığını ve savunmasız kaldığını, FED ve doların ise önce hareket eden grupta yer aldığını söyledi

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın, Avrupa’da ekonomik belirsizliğe sebep olduğunu söyleyen Christensen, dünyanın her yerinde enflasyonun yükseldiğini ve merkez bankalarının gevşek para politikasını normalleştirmeye devam ettiğini belirtti.


Şahin sinyaller gönderen ve önce hareket eden merkez para birimlerinin destek gördüğünü savunan Christensen, adım atmakta geciken merkez bankalarının para birimleri zayıfladığını ve savunmasız kaldığını, FED ve doların ise önce hareket eden grupta yer aldığını söyledi.

 

FED'İN FAİZ KARARI NE OLACAK

Christensen, Fed'in likiditeyi çekmeye başladığını ve yolun devamına ilişkin de agresif faiz artırımı sinyali verdiğini anımsatarak, ECB'nin her ne kadar sıkı para politikasına geçiş işaretleri verse de Rusya-Ukrayna savaşında barış sağlanmadığı müddetçe avronun kırılgan kalmayı sürdüreceğini vurguladı.

 Memurlar yıllar sonra rahat bir nefes alacak! Yılan hikayesine dönen 3600 ek gösterge için net tarih belli oldu

Emekliler asıl bayramı bayramdan sonra yapacak! Hesaplara 3 bin lira yatacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ve eurodaki gizli detayı deşifre etti