29 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent yarın satışta!

Avrupark Bahçekent yarın satışta!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Toplam 1.394 tane daire ve 86 tane ticari üniteye yer verilen Avrupark Bahçekent yarın satışta. 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta bulunan proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta inşa ediliyor.



Yüzde 80'i yeşil alandan meydana gelen  Avrupark Bahçekent  Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekareden oluşuyor. Proje  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası ile yükseliyor.


Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin bulunduğu Avrupark Bahçekent yarın satışta.  TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede konut fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Başakşehir Avrupark Konutları etkinlik alanları, mağazalar, restoranlar, çim amfi, bankalar, havuz, kafeler, yamaç terasları, gölet, spor alanları, cami, piknik alanları, marketler, okullar, oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Bahçekent Avrupark Evleri konum olarak planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre mesafede yer alıyor. 


Avrupark Bahçekent ulaşım: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön