27 / 04 / 2024

Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları!

Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş ekonomik dalgalanmalara sebep oldu. Birçok sektörde fiyat artışının yaşanmasıyla birlikte gıda sektörü de bu durumdan etkilendi. Ayçiçek yağına yapılan zamlar alım gücünü güçleştirdi.



Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş gıda fiyatlarında ciddi zamlanmalara sebep oldu. Zam rekorunu ise ayçiçek yağı kırdı. Ukrayna savaşından kaynaklanan ayçiçek yağı tedariği sorunundan sonra büyük bir zam yapıldı. 

Yapılan bu zamların ardından vatandaşlar hangi markette ayçiçek yağı daha ucuza satılıyor araştırmaya başladılar. Peki, Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön