22 / 05 / 2024

AYD, Anadolu Proje Yönetimini tanıttı!

AYD, Anadolu Proje Yönetimini tanıttı!

AYD Anadolu Yatırım Danışmanlık, çankaya Gayrimenkul'den sonra yeni bir marka ile gayrimenkul sektöründe...  



AYD Anadolu Yatırım Danışmanlık, çankaya Gayrimenkul'den sonra yeni bir marka ile gayrimenkul sektöründe; Sektörün ihtiyaç duyduğu profesyonel danışmanlık hizmetleri sunan uzman ve öncü kuruluş olan AYD Anadolu Yatırım Danışmanlık, yeni markası olan “Anadolu Proje Yönetimini ” basına tanıttı.

Gayrimenkul yatırımcılarının taleplerine farklı bakış açılarıyla yaklaşan Anadolu Proje Yönetimi ; satış profesyonel ekip işidir anlayışından yola çıkarak, Toplu Konut, İş Merkezleri, AVM inşa eden firmalara satış yönetimi ve yatırım danışmanlığı hizmetleri vererek inşaat firmalarına çözüm ortağı olmayı hedefliyor...

Anadolu Proje Yönetimi, hizmet verirken projeleri 2 aşamada gerçekleştiriyor. Satış öncesi çalışmalar, “proje inceleme süreci ” ile başlıyor. Ardından “analiz, değerlendirme ve raporlama ” süreci geliyor. “sunum hazırlanması ”, “satış stratejilerinin belirlenmesi ” ve “satış ofisi oluşturma ” süreçleri “satış faaliyetlerine başlama ” ile sona eriyor. Satış aşaması ise ” Hedef kitle analizi “ile başlıyor, “reklam ve tanıtım faaliyetleri ” ile devam ediyor. Doğru strateji ile doğru alıcıların en kısa sürede bulunmasını sağladıktan sonra alıcılar için finansman çözümleri sunuluyor. Resmi satış işlemlerinin sorunsuz ve kolayca yapılması ile de satış gerçekleşmiş oluyor.

AYD Anadolu Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Caner Yalçınduran ;   “Farklı kanallardan yapılan satışlarda fiyat birliği sağlanamayacağını, fiyat farklılıklarının alıcılarda, yatırımcılarda güvensizlik yaratacağını, farklı uygulanan fiyatlar ın da, gayrimenkullerin ve projelerin marka değerini düşüreceğini ”   belirtti.

 


Geri Dön