02 / 05 / 2024

AYD, merkez ofisini Kanyon'da hizmete açtı

AYD, merkez ofisini Kanyon'da hizmete açtı

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), kuruluşunu tamamlandıktan kısa bir süre sonra merkez ofisini Kanyon Ofis Bloğu 3. katta hizmete açtı



Hakan Kodal Başkanlığında 2008 sonlarında 16 kurucu üyenin girişimiyle kurulan AYD'nin üye sayısı, 2009 Haziran ayı itibariyle 32'ye ulaştı. AYD üyelerinin temsil ettiği faaliyetteki AVM'lerin toplam kiralanabilir alanı yaklaşık 2 milyon metrekareye, sektör içerisindeki temsil payı ise yaklaşık yüzde 50'ye ulaştı.

AYD, üyelerin ve sektör liderlerinin katıldığı bir kokteyl ile yeni ofisini hizmete açtı. AYD Başkanı Hakan Kodal "AYD Merkez Ofisi'nin üyeler, sektör temsilcileri, medya ve ilgili tüm kuruluşlar için hizmete açık olduğunu" belirtti.

Kuruluşundan itibaren konusunda uzman kuruluşlarla işbirliği yaparak kısa sürede çok önemli çalışmalar gerçekleştiren AYD:

Arama Konrefansı gerçekleştirdi.
Sektöre ait Databank oluşturdu.
AVM Endeks çalışmalarını başlattı. AYD ve Akademetre Research işbirliğiyle oluşturulan AVM ENDEKSİ'nin ortaya koyduğu veriler, Nisan 2009 itibariyle her ay yayınlanmaya başladı.
AYD ve Soysal işbirliğiyle sektör eğitim çalışmaları gerçekleştirdi, yeni eğitim programları ise Eylül'de başlayacak.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

AYD merkez ofisini Kanyon'da açtı

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), kuruluşunu tamamlandıktan kısa bir süre sonra merkez ofisini Kanyon Ofis Bloğu 3. katta hizmete açtı.

Hakan Kodal Başkanlığında 2008 sonlarında 16 kurucu üyenin girişimiyle kurulan AYD'nin üye sayısı, 2009 Haziran ayı itibariyle 32'ye ulaştı. AYD üyelerinin temsil ettiği faaliyetteki AVM'lerin toplam kiralanabilir alanı yaklaşık 2milyon metrekareye, sektör içerisindeki temsil payı ise yaklaşık yüzde 50'ye ulaştı.

Sabah Emlak&Mortgage


Geri Dön