28 / 04 / 2024

Aydın Doğan Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım şirketini kurdu!

Aydın Doğan Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım şirketini kurdu!

Aydın Doğan, Işıl Doğan, Vuslat Sabancı, Hanzade Vasfiye Doğan Boyner ve Adilbey Holding AŞ, Ortadoğu Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret AŞ'yi kurdu



Aydın Doğan, Işıl Doğan, Vuslat Sabancı, Hanzade Vasfiye Doğan Boyner ve Adilbey Holding AŞ’nin kurucusu olduğu Ortadoğu Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret AŞ, 612 milyon TL’lik sermayesi ile kuruluşunu açıkladı.
Altunizade Oymacı Sokak No 15/1 Üsküdar adresinde kurulan şirketin 16 Eylül 2010 tarihinde ana sözleşmesi imzalanarak İstanbul Ticaret Odası’na kaydı yapıldı. Ortadoğu Gayrimenkul Yatırımları Şirketi’nin yönetim kurulu ise Ali Rıza Temuroğlu, Erem Turgut Yücel, Mehmet Erol Çamur, Selma Uyguç ve Yener Şenok’tan oluştu.

Gayrimenkul Hizmetleri yapmak üzere harekete geçen şirketin ticari faaliyetleri gayrimenkulün alınıp satılması başlığı altında toplanırken firmanın iş konusu yurt içinde ve yurt dışında her çeşit gayrimenkuller ve bunlara ilişkin ilişkin ayni ve şahsi hakları satın alma, finansal kiralama, tahsis, tevhit, ifraz, inşa, tesis, yap-işlet devret dahil olmak üzere kiralamak, satmak, pazarlamak, işletmek, yönetmek, kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak açıklandı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön