29 / 04 / 2024

Aydın Koçarlı Belediyesi, 1.1 milyon TL'ye kat karşılığı konut yaptıracak!

Aydın Koçarlı Belediyesi, 1.1 milyon TL'ye kat karşılığı konut yaptıracak!

Aydın'daki Koçarlı Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de bulunan arsa üzerine kat karşılığı konut yaptırılması işini 1 milyon 144 bin 141,60 TL muhamen bedelle ihaleye çıkardı



Verilen ilan şöyle;


AYDIN İLİ KOÇARLI İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

1.Koçarlı Belediyesi imar planı içinde, mülkiyeti belediyemize ait Yeni Mahalle üzerinde ve imarın 168 Ada, 1 Parseldeki 465.00 m2 alanlı taşınmaz üzerinde inşa edilmek üzere hazırlatılmış olan mimari avan projesine göre, projeye ve özel şartnameye uygun olarak, Bodrum katta (sığınak ve kazan dairesi) ve Zemin katta 3 adet, birinci katta 3 adet, ikinci katta 3 adet, üçüncü katta 3 adet olmak üzere toplam 12 dairenin;

En az %20'si idareye bırakılmak üzere (1. Katta yer alan 6 nolu bağımsız bölüm(mesken) ve 3.katta yer alan 12 nolu bağımsız bölüm (mesken) ilanda belirtilen şartlar ve sözleşme hükümleri gereği kat karşılığı ihale ile yaptırılması ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesine göre parasal artırım 38.886,40-TL bedel üzerinden "Açık Artırma Usulü" sureti ile ihale edilecektir.

2.İşin tahmin bedeli 1.144.141,60-TL olup en az %3 geçici teminatı 34.324,25 TL'dir.

3.İhale tarihi ve saat; 14.06.2012 Perşembe günü, saat 14:00'de Koçarlı Belediyesi Encümen Toplantı odasında Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

4.İhale şartnamesi ve diğer evraklar Koçarlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden mesai saatleri içinde ücretsiz görülebilir. Satın almak isteyenlerde 150,00 TL karşılığında satın alınabilir.

5.isteklilerin ihale tarihi ve saatine kadar aşağıda istenen belgeleri dosya içerisinde ihale komisyonuna vermeleri gerekmektedir.

İhaleye katılacak olanlardan aşağıdaki belgeler istenecektir.

a)İsteklinin gerçek veya tüzel kişi olması.(Özel ve tescil edilmemiş ortaklıklar kabul edilmeyecektir.)

1)Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ihale yılı içinde alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2)Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ihale yılı içinde alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

b)Türkiye'de tebligat için adres göstermesi.

c)Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1)Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2)Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

d)Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

e)Son on beş yıl içinde sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve keşif bedeli olan 1.144.141,60- TL'nin %50'si kadar iş bitirme belgesi, veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler, "Bu ihalede benzer iş olarak, 29/12/2005 tarih ve 26038 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Yapım İşlerinde İş Deneyiminde Değerlendirilecek Benzer İşlere Dair Tebliğ"de yer alan Benzer İş Gruplarından B/lll-2 grubu işler benzer iş olarak kabul edilecektir.

f)SGK ve Vergi Dairesinden prim ve vergi borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı.

g)Koçarlı Belediyesine su, emlak, kira vb. borcu olmadığına dair belge.

h)Keşif bedeli olan 1.144.141,60-TL'nin %10'undan az olmamak üzere banka referans mektubu.

i)Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a), (b), (c), (d), (e), (f), (g), (h) ve (i) bentlerinde belirtilen belgelerin ortaklardan en az biri tarafından verilmesi.

6.İhaleye katılacak olanlar tekliflerini Koçarlı Belediyesi Encümen huzurunda %20 kat karşılığına ilaveten parasal 38.886,40- TL bedel üzerinden açık artırma usulü ile vereceklerdir. Posta ile gönderilen teklifler kabul edilmeyecektir.

7.İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta ve en uygun teklifi tespit etmekte serbesttir. İlan olunur.

B: 33895 (www.bik.gov.tr)


İhale ilanı için tıklayın!


Geri Dön