30 / 04 / 2024

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.



Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 11 dönümlük Aşk Gemisi olarak bilinen alanda yapılacağı açıklanan millet bahçesi için yıkım çalışmalarına başlandı. Millet bahçesinin içerisinde düğün salonu, kafeterya, ücretsiz internet evi, kitap okuma, oyun, spor ve piknik alanları bulunacak. Vatandaşlar için cazibe merkezi haline gelecek Millet bahçesi yaklaşık 5 milyon lira olacak.

İLAN: AYDIN'DA İNANILMAZ FİYATA SATILIK DAİRE

Aydın Denge'den Duygu Dilek'in haberine göre; çalışma alanını yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Millet bahçesi ile kullanılmayan bir alana da yeniden hayat verilecek. Ekiplerimiz, proje alanında yıkım çalışmalarına başladı. Mezbelelik kötü bir alanı projemizle güzelleştireceğiz, yeniden hayat vereceğiz. İçerisinde genç, yaşlı, kadın, erkek herkese hitap edecek alanların yer alacağı projemizin startını verdik. Projemizden desteğini esirgemeyen bakanlığımıza, Aydın Valiliğine ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Millet Bahçesi, şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu. 
 


Geri Dön