28 / 04 / 2024

Aydoğan İnşaat’ın yeni gözdesi Aydoğanpark Tuzla!

Aydoğan İnşaat’ın yeni gözdesi Aydoğanpark Tuzla!

İstanbul Anadolu yakasındaki Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye ve Moda semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle tanınan Aydoğan İnşaat, Tuzla’ daki yeni projesi Aydoğanpark Tuzla' yı tanıttı....




İstanbul’un Anadolu Yakası’nı mesken tutan Aydoğan İnşaat, Tuzla’ya kadar açıldı. Yeni proje 18 ayda teslim.


İstanbul Anadolu yakasındaki Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye ve Moda semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle tanınan Aydoğan İnşaat, Tuzla’daki yeni projesini tanıttı. Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, “Aydoğanpark Tuzla projesiyle, Tuzla’da yeni bir yaşamın startını veriyor. İstasyon Caddesi’nde 19 bin 810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla’da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor” dedi. Dairelerin en geç 18 ay sonra teslim edileceğini belirten Aydoğan, sosyal donatıların ağırlıklı olduğu projede, dairelerin 65-230 metrekare arasında değiştiğini belirtti. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan dairelerin metrekare fiyatları ise lansmana özel 2 bin 750 lira olarak belirlendi.

Aydoğan İnşaat’ın yeni gözdesi Aydoğanpark Tuzla!

KATAR HAZIRLIĞI


YURTDIŞINDA da yatırımlarının olduğunu belirten Aydoğan, 2022 Dünya Kupası’na hazırlanan Katar için projeleri olduğunu açıkladı. 1 yılı aşkın süredir orada çalıştıklaını söyleyen Aydoğan, “Dünya kupası için yapılacak bina ve iş yeri inşaatlarında bizde yer almak istiyoruz. Bunun için Katarlı bir şirketle işbirliği yapmak istiyoruz” dedi. 


Akşam


Geri Dön