27 / 04 / 2024

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım son zamanlarda başkent Ankara’nın en öne çıkan semtleri arasında yer alan Bağlıca hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan Yıldırım yaptığı açıklamada hayata geçirilen projeler ve yapılan yatırımlarla  Ankara  Etimesgut Bağlıca’nın gözde semtler arasında yer aldığı dile getirdi. 

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara nın o semti oldu!

Yaptığı açıklamada her geçen yıl bu değerinin artacağını kaydeden Erdoğan Yıldırım, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bağlıca’da inşa edilen ve Güvenlik Kampüsü olarak adlandırılan Milli İstihbarat Teşkilatı bölgeye taşındı ayrıca  Genel Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarının da taşınması bekleniyor ve  Ankara Üniversitesi kampüsünün bu bölgeye taşıması ,1000 yataklı Sağlıkta Mükemmelliyet Merkezi ile 100 Yataklı Kök Hücre Tedavi Merkezi’nin inşa edilmesi ile bölge dada da gelişecektir. Yine bir açık hava müzesi olan Türk Tarih Müzesi ve Parkı da Bağlıca da  bulunmaktadır"

Erdoğan Yıldırım, Bağlıca'da nitelikli konuta ihtiyaç duyulduğunu söylerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...


Geri Dön