09 / 05 / 2024

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



“Bağlıca'da nitelikli konuta ihtiyaç var”

Yaptığı açıklamada Ankara'nın batı aksında geliştiğini kaydeden Erdoğan Yıldırım “Hem Türkiye’de hem de Ankara’da çok fazla yenilemeden geçmesi gereken yapı bulunuyor. Vatandaşlar da artık yeni ve donanımlı yapılara yöneldikleri için de konut açığı devam ediyor ” şeklinde konuştu.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara nın o semti oldu!

Bağlıca da “Doğan Castel” ile doğayla iç içe bir yaşam sizi bekliyor

Başkent Ankara gibi kalabalık bir kentte konutlarda zaman arttıkça, mekanlardaki beklentilerin de aynı oranda arttığını kaydeden, Erdoğan Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Balkonlar, teraslar, bahçeler, spor alanları ,parklar en çok aranan özellikler olmaya başladı. Bu dönem, gayrimenkul sektörünün çözüm önerileri geliştirmesine sebep oldu. Ankara’nın en gözde semtlerinden biri olan Bağlıca’da tamamen doğayla iç içe villalardan oluşan Doğan Castle projemiz ile doğal yaşama özlem duyanlar için oldukça ideal bir yaşam alanı sunuyoruz. Şehir manzarısına hakim, kapıları doğa ve orman manzarasına açılan, modern mimari yapısıyla büyüleyen projemiz Doğan Castle ile “Gerçek bir villa sizleri bekliyor” 

Konuta yatırımdan önce ihtiyaçlar belirlenmeli!


Geri Dön