20 / 05 / 2024

Antalya’da taksi ücretlerine zam geldi!

Antalya’da taksi ücretlerine zam geldi!

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, şehirde taksimetre ücretlerine zam yapıldığını kaydederek tarifenin haziran ayından itibaren geçerli olacağını ifade etti.



Antalya'da 1 Haziran 2024'den itibaren geçerli olmak üzere taksimetre ücretlerine zam yapıldığı duyuruldu. Zamlı tarife doğrultusunda açılış ücreti 25 Türk Lirası, kilometre ücreti 30 Türk Lirası olarak gerçekleşti.

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, zamlı tarife kapsamında taksimetre açılış ücretinin 20 TL’den 25 TL’ye çıktığını söyleyerek, “Kilometre ücreti 25 TL’den 30 TL’ye kadar çıkartıldı. gazeteduvar.com'da yer alan habere göre; Buna göre, saat ücreti ise 84 TL’den 120 TL’ye, öte yandan da indi-bindi ücreti ise 60 TL’den 100 TL’ye kadar çıktı. Yükselen maliyetlerden dolayı, taksici esnafımızın daha fazla mağduriyet yaşamaması için AESOB Başkanımız Adlıhan Dere öncülüğünde, tüm ilçe oda başkanlarımızla birlikte merkez ve ilçelerdeki esnafımıza, 1 Haziran’da geçerli olmak üzere taksimetre zammı kararı alınmıştır. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e, esnafımıza destek ve katkılarından dolayı şahsım ve esnafım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


  Antalya’da taksi ücretlerine zam geldi!

Yeni taksimetre ücretleri şu şekilde belirtildi;

- Taksimetre açılış: 25 Türk Lirası.
- Km ücreti: 30 Türk Lirası.
- Birim metre (100): 3 Türk Lirası.
- Saat ücreti: 120 Türk Lirası.
- Kısa mesafe ücreti: 100 Türk Lirası. 
- Birim zamanı (1 dk): 2 Türk Lirası.

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

Taksiciler yüzde 25 zam isterken, 'Taksi plakaları kaldırılsın' önerisi geldi! Taksici ve vatandaş ne diyor?

Taksiciler Esnaf Odası taksimetre tarifelerini ucuz buldu! Yüzde 100 zam talep etti!


Geri Dön