28 / 04 / 2024

Aydos Country'de 50 konuta özel yeni yıl kampanyası!

Aydos Country'de 50 konuta özel yeni yıl kampanyası!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Aydos Country’de Sinpaş ve Arı Leasing’in geliştirdiği ‘konutta finansal kiralama sistemi’ ile evinizi bankasız, kredisiz kolayca alabilirsiniz. Sinpaş’ın bu kaçırılmayacak yeni yıl kampanyası sadece 50 konutla sınırlı...




Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın yanı başında, yeşillikler içinde inşa ettiği Aydos Country, şehrin tüm karmaşasından uzak, sakin ve huzurlu bir yaşam hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Üstelik doğayla iç içe, ayrıcalıklı bu hayatın içinde yer almak, artık çok daha kolay.

 

Aydos Country de 50 konuta özel yeni yıl kampanyası!


Size özel ödeme koşulları

Sinpaş ve Arı Leasing’in geliştirdiği ‘konutta finansal kiralama sistemi’ ile  Aydos Country  projesinde banka ve kredi ile uğraşmadan, kendinize en uygun ödemeyi tercih edebilir, isterseniz ödeme koşullarını kendi tercihlerinize göre şekillendirebilirsiniz.

Sadece 50 evle sınırlı fırsatı kaçırmayın

Sinpaş’ın İstanbul’un en çok değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de inşa ettiği, Anadolu yakasının çok doğal projesi Aydos Country’ye özel yeni yıl kampanyası, sadece 50 evle sınırlı. Bu fırsattan faydalanmak için Sinpaş Sancaktepe Satış Ofisi’ni ziyaret edebilir, country tarzında tasarlanan örnek dairede, sizi bekleyen ayrıcalıklı yaşamla tanışabilirsiniz.

 

Aydos Country de 50 konuta özel yeni yıl kampanyası!


Doğa dostu bir yaşam sizi bekliyor

Sinpaş Aydos Country, aileleri, doğa dostu bir yaşamda ağırlıyor. Şehrin gürültüsünden uzak, kuş cıvıltıları içerisinde trafiğe kapalı oyun alanları, çocukların ruhsal ve bedensel gelişimine katkıda bulunurken, egzoz dumanından uzak tertemiz havada, rahat ve güvenli şekilde vakit geçirmesine de olanak sağlamış oluyor. Komşularınızla sosyalleşerek şömine karşısında kahvenizi keyifle yudumlayabilirsiniz. Fitness, Wellness-Spa, Kapalı Yüzme Havuzu’nda gününüzün yorgunluğunu atabilirsiniz.

 

Aydos Country de 50 konuta özel yeni yıl kampanyası!

Kolay ulaşım ayrıcalığı

Aydos Ormanı ve Aydos Gölü’nün yanı başında hayata geçirilen Aydos Country, ayrıca Ataşehir ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na kolay ulaşım ayrıcalığına sahip. Aydos Country; bölgenin ormana yakınlığı ve aynı zamanda Kuzey Marmara Otoyolu ve metro güzergahında olması sebebiyle yakın gelecekte en çok değer kazanacak projelerin başında geliyor.


Web: http://www.aydoscountry.com/tr/


projeye sor



Geri Dön