04 / 05 / 2024

Aydos Country'nin ilk etabında 40 konut kaldı!

Aydos Country'nin ilk etabında 40 konut kaldı!

2015 yılında 6 milyar lira değerinde toplam 10 yeni projenin inşaatına başlayacak olan Sinpaş, mart ayı itibariyla gayrimenkul sektöründe, en fazla ciroya ulaşan özel sektör şirketi oldu.



Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı geçen ay toplam 415 konutluk satışla adet bazında da birinci oldu. 2015'in ilk üç ayında 700 bağımsız ünite satışı gerçekleştiren Sinpaş Holding, 360 milyon lira gelir elde etti. Grubun ilk çeyrekte adet ve ciro bazında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 büyüme gösterdiğini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şirketin projeleri hakkında bilgi verdi. 



YENİ PROJELER YOLDA 

Üç yeni projenin lansmanı için hazırlıkların sürdüğünü söyleyen Seba Gacemer, "Ankara'daki projelerimize olan yoğun talep, bizi başkentimizde yeni projeler geliştirmeye yöneltti. 


Çankaya Oran ve Gaziosmanpaşa'daki arazilerimizde yeni projelerimiz yükselmeye başlayacak" dedi. Sinpaş GYO'nun İstanbul Şişli'deki yeni rezidans projesinin adını "Queen Bomonti" olarak belirlediklerini ifade eden Gacemer, projenin ön satışlarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarım söyledi. Sembol bir yapı inşa etmek için projede revizyona gittiklerini bildiren Gacemer, Queen Bomonti'de yaklaşık 1000 adet ünitenin yer alacağını kaydetti. 



Country projesinin ilk etabındaki 440 konutun 400'ü satıldı. 

Konut fiyatlar artacak SİNPAŞ GYO Genel Müdürü Seba Gacemer "Ne zaman konut almalıyım" sorusunun yanıtının "Konuta erişilebildiği zaman" olması gerektiğini söyleyerek, konutun spekülatif bir ürün olmadığım, maliyetler nedeniyle fiyatların artma eğiliminin devam edeceğini belirtti. Seba Gacemer, "Konut maliyetinin yüzde 50'sini oluşturan yapı maliyetlerinde döviz artışına bağlı olarak kalan artışlar olacaktır. Eylül dönemiyle birlikte yeni lanse edilecek projelerde döviz kurlan o günkü değer seviyesinden alınacaktır" dedi. 



Sözcü


Geri Dön