29 / 04 / 2024

Aydos Ormanı'nın eşsiz dokusu Aydos Country'de!

Aydos Ormanı'nın eşsiz dokusu Aydos Country'de!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Aydos Tepesi’ne komşu Aydos Country Projesi’nde özel peyzaj mimarisi orman ekosistemi oluşturuluyor. Orman ağaçlarına kucak açan dokusu, dört mevsim açan mis kokulu çiçekleri ve iç bahçelerde yer alacak su ekosistemi ile doğayı evlere taşınacak.



Aydos Country projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın



Anadolu Yakası’nın en doğal projesi Aydos Country’de Türkiye de ilk defa özel teknikler kullanarak bir orman parçası niteliğinde peyzaj alanı oluşturuluyor. Doğal orman dokusunun entegre edildiği projede, orman ağaçlarının derin kök salarak çok uzun yıllar yaşamasına ve gerçek boyutlarına ulaşmasına olanak sağlanıyor. 


Sonbaharda altın sarısı rengine bürünen “Ginkgo Biloba, Himalaya Sediri, Karaağaç, Sığla, Kavak, Çınar” gibi ağaçların tercih edildiği projede, çalılar, perennailler ve su bitkileri peyzaj mimarisinin tüm unsurları gözetilerek özel olarak tasarlanıyor. 


Aydos Ormanı nın eşsiz dokusu Aydos Country de!


Orman ve su ekosistemi bir arada…

Tüm iç bahçelerin ortak ortamı olan su ekosistemi ise projenin yaşantısını başlatan bir doğal element olarak tercih ediliyor. 


Aydos Country’de orman yolu, 4500 metre uzunluğunda bir cadde ve bunları birbirine bağlayan toplam 470 metre uzunluğunda 3 sokaktan oluşuyor. Parkları,  meydanları, göletleri ile sağlıklı ve zinde bir hayat sunan projede konumlanan blokların isimleri ise; yine konsepte uygun olarak; Mimoza, Ihlamur, Sedir, Meşe, Manolya ve Ceviz gibi orman ağaçlarından alınıyor. 

Aydos Ormanı’nda görülen taş rengi, manolya rengi, kiremit rengi ve koyu yeşil yaprak rengi gibi tonlar mimaride kullanılırken; ormanın bol oksijenli havasından daha fazla yararlanmak için bütün daire tiplerinde geniş balkonlara yer veriliyor. Projede evler, doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan country tarzı özel dekorasyonla teslim edilecek. 


Aydos Ormanı nın eşsiz dokusu Aydos Country de!


Dört mevsim tüm renkleriyle yaşanacak

Doğanın tüm renklerini kucaklayan projede mevsim geçişleri de insana eşsiz bir huzur verecek. Sonbaharın sıcak renkleri, baharın canlı tonları herkeste pastoral bir etki bırakacak. Doğanın kalbinde geliştirilen  Aydos Country  projesi, koru yolu, göl, patikalar, balıklı göl, renk bahçesi, su değirmeni gibi doğal unsurlarla hazırlanıyor. Farklı yaşlara uygun olarak tasarlanan temalı oyun alanlarının yanı sıra; ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkı da çocukların doğa ile iç içe büyümesini sağlayacak.  


Aydos Country iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/



projeye sor



Geri Dön