27 / 04 / 2024

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.



Çavuşoğlu Yemenler Yapı, merakla beklenen yeni projesi Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatına resmen başlıyor. Paylaşılan bilgilere göre Aydos Yeşilçam Evleri projesinde 368 adet konutun dışında 26 adet dükkan da yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. "ÇED Gerekli Değildir" kararı verilen proje 694 milyon 364 bin 352 TL'ye mal olacak.

Aydos Yeşilçam projesi İstanbul İli, Pendik İlçesi Dolayoba Mahallesi, 5059 Parsel tapu adresinde inşa edilecek. Projenin arsa alanı 22 bin 400 metrekare olarak açıklandı.

13 blok olarak yükselen Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaat alanı 57 bin 878 metrekare şeklinde açıklandı.

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, L, K, M isimli blokların yer alacağı Aydos Yeşilçam Evleri projesinde yangın güvenlik holü, sığınak, pano odası, normal asansör ve mekanik-teknik alanlara yer verilecek.

Aydos Yeşilçam Evleri projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Aydos Yeşilçam Evleri projesinde 2 adet sauna, 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet fitness,  2 adet buhar odası, 2 adet wc, 1 adet soyunma odası, duş ve lavabo yer alacak. Ayrıca projede yürüyüş ve bağlantı yolları, peyzaj alanı, süs havuzu ve çocuk parkı yer alacak.


AYDOS YEŞİLÇAM EVLERİ NEREDE İNŞA EDİLİYOR?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Aydos Yeşilçam Evleri'nin çevresinde konutlar, siteler, cami ve okul bulunuyor. Proje alanının 115 metre kuzeyinde Tepe Camii 130 metre güneyinde Hacı Bayram Veli Camii yer alırken, 1130 metre kuzeyinde Aydos Ormanı yer alıyor.

PENDİK AYDOS YEŞİLÇAM EVLERİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Pendik Aydos Yeşilçam Evleri projesinin 24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Sürenin 15 ayı kaba inşaata, 5 ayı ince inşaata ve kalan 4 ay da altyapı ve peyzaj çalışmalarına ayrılacak.


Web: https://www.cavusogluyemenler.com/


Bizim Mahalle 2. Etap resmen başlıyor! Özak GYO'dan Küçükçekmece'ye 1.387 konutluk yeni proje! 

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!


Geri Dön