29 / 04 / 2024

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!

İnşaat ve madencilik sektörlerinin çeşitli projeler hayata geçiren CYC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cabir Yıldız, 2024'te başlayacakları “CYC Select Urla projesi ile Urla’da başka bir hayatı mümkün kılacaklarını dile getirdi.



İnşaat ve madencilik sektörlerinin çeşitli projeler hayata geçiren CYC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cabir Yıldız, 2024'te başlayacakları CYC Select Urla projesi hakkında önemli detaylar verdi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2023 yılının inşaat sektöründe mevcut olan planların bir adım ötesine geçilen bir sene olduğuna değinen CYC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cabir Yıldız, “2023 yılı teslim etmiş olduğumuz ve başlamış olduğumuz projelerimizin dışında 2024'te başlayacağımız sürpriz projelerimizin de hazırlık süreçlerini tamamlamış olduğumuz keyifli bir sene oldu. Diğer yandan piyasalarda belirsizliklerin ve dalgalanmaların yoğun olduğu bir sene yaşadık. Fakat tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmeden, gelişen piyasa ortamına kendini adapte ederek devam etti. An itibarıyla piyasadaki belirsizlikler azaldı, ortam daha öngörülebilir ve yatırıma elverişli bir duruma geldi.” diye konuştu.

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!

URLA'DA YENİ PROJE İNŞA ETMEK TİCARİ BİR FAALİYETİN ÖTESİNDE


Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2024 yılı hedeflerine de değinen Yıldız, “Çok yakında 2024'ün ilk projesi “CYC Select Urla” ile başka bir hayatı mümkün kılacağız. Müşterilerin beklentilerini en üst seviyede karşılayacak olan söz konusu bu projemiz yeni bir hayata yolculuk edecekler için iyi bir fırsat olacak. Urla’da proje geliştirmek ve hayata geçirmek bizim için ticari bir faaliyetin çok ötesinde bir anlama sahip. Sektördeki genel faaliyetlerin tamamını büyük bir özenle yürütüyoruz fakat söz konusu Urla olunca çok daha hassas parametreler gündemimizde yerini alıyor. 

2024 KARAR YILI OLACAK

Yeni yıl bize göre finans piyasaları açısından daha rasyonel verilere ulaşmamıza imkan sunacak. Bunun konut sektörüne yansıması hem konut üreticileri hem de ev sahibi olmak isteyenler açısından önem taşıyor. Türkiye'de konuta yatırım yapmak barınma ihtiyacının çok ötesinde sebeplere dayanıyor. 2023 yılı talepçiler için biraz düşünme ve toparlanma senesi oldu diyebiliriz fakat 2024 yılı artık karar yılı olmuş olacak. Piyasadaki konut arzının azaldığı ve ihtiyacın sürekli artış gösterdiğini de göz önüne aldığımızda stokların hızlıca eridiği, en önemlisi de konforlu yaşama dönük yatırımların artacağı ve güvenli bölgelere dönük hareketliliğin hız kazanacağını bekliyoruz.

EN ÖNEMLİ HEDEF URLA

Yalnızca 2024 yılı için değil 2024-2027 yılı iş ve yatırım programımızı da büyük ölçüde tamamladık. 2024 yılı hedeflerimiz, programa konu olan yatırımları iş programına göre hayata geçirmek olacak. CYC Yapı için en önemli hedef Urla’ya için yeni bir heyecan yaratmak ve müşterilerimizle keyifli bir yolculuğa çıkmak olacak."

 

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

Kira uyarlama davası açarken nelere dikkat edilmeli?

Ev alıp satacaklar dikkat! Kimlik doğrulaması olmayanlara ceza!


Geri Dön