Genel

Aygün Grup İstanbulda inşaatçılık yapacak!

İstanbul Talimhane  ve Bakırköy'de olmak üzere iki yeni Titanic şehir oteli açan Aygün Şirketler Grubu’nun kurduğu Günay Otel İşletmeleri, 19 Mayıs Caddesi Şişli adresinde faaliyet gösterecek

Aygün Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, kurduğu Günay Otel İşletmeleri Sanayi ve Ticaret AŞ ile inşaatçılık yapacak.
İstanbul Talimhane  ve diğeri Bakırköy`de olmak üzere iki yeni Titanic şehir oteli açan Aygün Şirketler Grubu’nun kurduğu günay Otel İşletmeleri, 19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Opr. Raifbey Sokak N 40 Şişli adresinde faaliyet gösterecek.
Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Mehmet Aygün üstlenirken Temel Aygün başkan yardımcısı ve Muzaffer Aygün’de üye sıfatı ile görev yapacak.
Ana sözleşmesi ve İTO tescili 11 Kasım 2010 tarihinde gerçekleşen şirketin sermayesi 600 bin TL olara kayıtlara geçti. Şirket ticari faaliyet olarak her türlü otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, plaj, lokanta ve cafe bar gibi her türlü turistik tesisler işletecek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri gerçekleştirecek.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com