17 / 05 / 2024

Ayışığı Halting Place'de 131 bin TL'ye! Peşinatlar Ağustos'ta!

Ayışığı Halting Place'de 131 bin TL'ye! Peşinatlar Ağustos'ta!

Ayışığı Halting Place projesinin en önemli özelliği astım ve bronş hastaları İçin hazırlanmış özel tuz odalarının bulunması. Projedeki özel tuz odalarında hastalar tedavi ediliyor



Ayışığı Halting Place projesinin en önemli özelliği astım ve bronş hastaları İçin hazırlanmış özel tuz odalarının bulunması. Polanya'nın Velicko şehrinde özel olarak imal edilen 'tuz odaları astım, öksürük, bronşit, alerjik hastalıklar gibi birçok sorunu tedavi ettiği kanıtlanmış. Odada, yer ve duvarların kaya tuzuyla kaplanmasıyla havaya karışan tuz partikülleri, solunum yoluyla vücuda yayılıyor. Ayrıca spor sırasında kaybedilen tuzun, sağlıklı bir şekilde kazanılması da sağlanıyor.

BİR BAKIşžTA
Projenin adI : Ayışığı Halting Place
Projenin lokasyonu : Beylikdüzü
Yapan şirket : Demir İnşaat
Projenin mimarı : Demir İnşaat Mimari Ekip
İnşaata başlama tarihi : Nisan 2008
İnşaatı bitirme tarihi : Ağustos 2010
Toplam arsa : 13 bin metrekare
Toplam inşaat alanı : 60 bin metrekare
Ticari alanlar : 7 ticari alan

NASIL BİR YAşžAM VAAT EDİYOR
Ayışığı Halting Place, 65 ile 240 metrekare arasında ve 7 ile 9 katlı binalar halinde inşa edilen proje 346 konuttan oluşuyor. Proje bittiğinde tahminen 1.000 ile 1.200 kişinin yaşayabileceği bir merkez olmayı vaat ediyor.
Bu yaşam alanını destekleyen unsurlar ise 7 ticari bölüm ve sosyal donatılar. Sitenin ortak kullanım alanları arasında yer alan bu donatılar açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamları, saunalar, fitness salonu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, squash, tenis kortu, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, şelale ve suni gölet, barbekü alanları, özel oturma alanları ve kafeteryalar bulunuyor.
Projenin en ayırt edici özelliği ise astım ve bronş hastaları için hazırlanmış özel tuz odalarının bulunması. Polanya'nın Velicko şehrinde özel olarak imal edilen 'tuz odaları astım, öksürük, bronşit, alerjik hastalıklar gibi birçok sorunu tedavi ettiği kanıtlanmış. Odada, yer ve duvarların kaya tuzuyla kaplanmasıyla havaya karışan tuz partikülleri, solunum yoluyla vücuda yayılıyor. Ayrıca spor sırasında kaybedilen tuzun, sağlıklı bir şekilde kazanılması da sağlanıyor.

FİYATLAR NE DÜZEYDE
Projedeki konutların metrekare fiyatları 1.600 TL ile 1.900 TL arasında değişirken konut ve büyüklüğe göre sitede en pahalı ve en ucuz konutlar 131 bin TL ile 325 bin TL arasında dağılıyor. Projede peşinatlar ise 2011 Ağustos"ta alınacak.
 
ULAşžIM İMKANLARI NELER
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta : Altınyıldız İlköğretim Okulu 800, Beylikdüzü Koç İlköğretim Okulu 500, Pinokyo Anaokulu 300, Fatih Koleji 500, Okyanus Koleji 900 ve Borusan Anadolu Lisesi 200 metre uzaklıkta.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler : Özel Doğan Hastanesi, Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi, Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi 300-700 metre mesafede.
En yakın alışveriş merkezi ve uzaklığı : Outlet Park Alışveriş Merkezi 500, Migros Alışveriş merkezi 900 metre uzaklıktabulunurken Beylicium AVM 1 km uzaklıkta.
Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km : Atatürk Havalimanı'na 15 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 70 kilometre mesafede.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı : E-5 300 metre ve TEM 1 kilometre uzaklıkta.


Geri Dön