03 / 05 / 2024

Ayışığı Halting Place'ta 115 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

Ayışığı Halting Place'ta 115 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

Demir İnşaat, Ayışığı Halting Place ile ödemede devrim yarattı



Sınırlı daire için peşinat yok. 120 ay vadeli kampanyada ödemeler ise 2011'de başlayacak

İnşaat sektöründe 26 yılı geride bırakan Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde son 4 yılda gerçekleştirdiği 4 büyük projede,  her zaman, yatırımcıların beklentilerini dinleyerek, esnek koşullarla  ev sahibi yaptı.  Bu doğrultuda, anahtar teslimi Ağustos 2010'da gerçekleşecek  `7 yıldızlı lüks' konsepti ile oluşturulan Ayışığı Halting Place'de de yeni bir kampanya başlattı. Sınırlı sayı daire kalan projede, ev almak isteyenler peşinat ödemiyor. Evini alıyor, oturmaya başlıyor ya da kiraya veriyor. 2011'de, banka kredisiyle, 120 aya kadar vadeyle ödemeye başlıyor. 1+1 den 4+1 e kadar olan daire seçeneklerinde, fiyatlar 115.000 TL ile 396.500 TL arasında değişiyor.

365 GÜN TATİL HAVASI

26 yıl boyunca, binlerce kişiyi ev sahibi yaptıklerini belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, dededen toruna kadar uzanan bir müşteri portföyü oluşturduklarına dikkat çekerek şunları söyledi: "Her zaman müşterilerimizi dinleyerek, ihtiyaçları doğrultusunda, onların yaşam ihtiyaçlarını konutlarımıza taşıdık. Ayışığı Halting Place'dan ev almak isteyen konut yatırımcıları bize, kendi koşullarına göre ödeme yaparak, ev sahibi olmak istediklerini söylüyor. Onlara oturacakları evi teslim ettikten sonra, 2011'de ödeme yapmaya başlayacakları, cazip bir olanak yarattık." E-5 Karayolu yakınında, 13 dönümlük bir alanda konumlanan, 346 konuttan oluşan Ayışığı Halting Place `7 yıldızlı lükse sahip, konforlu bir yaşam' vaad ediyor. 65 metrekareden 240 metrekareye kadar alternatif sunulan dairelerde modern ve birinci sınıf seçimler dikkat çekiyor. Banyo ve mutfaklarda siyah cam ve lake bütünlüğü sağlanan İtalyan tasarım modüler dolaplar, anti bakteriyel tezgahlar, gizli ışıklandırmalı asma tavan ve spotlar bunlardan yalnızca birkaçı... Otopark, jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, kartlı geçiş sistemi gibi özellikler ise konut sahiplerine güvenli ve huzurlu bir yaşam garantisi veriyor.

ODAYA GÖRE DOĞALGAZ ÖDEMESİ

Bunun yanında, sunulan en önemli yeniliklerden biri, her dairenin, oda bazında doğalgaz kullanım faturası ödeyebileceği özel bir sistemin kurulmuş olması. Bu sistemde, konut sahipleri, ısınmasına gerek görmediği odaların doğalgazını kapattığında ya da kıstığında, her dairede bulunan özel sensor, bu bilgiyi merkezi sisteme aktarıyor. Bunun yanında, dairelerde bulunan özel elektrikli ocaklar da enerji tasarrufu yaratırken, gaz kullanımının yarattığı güvenlik risklerinin de önüne geçilmiş oluyor. Demir İnşaat'ın bu yönde yaptığı yatırımlarla, konut sahiplerinin ulaştığı toplam tasarruf oranı ise yüzde 70. Demir İnşaat için, ilk kez Polonya'nın Velicko şehrinde tasarlanan tuz odaları, astım, öksürük, bronşit, alerjik durumlar gibi birçok hastalığı tedavi ettiği kanıtlanarak dünyaya yayıldı.
Star

 


Geri Dön