29 / 04 / 2024

Ayışığı Halting Place'ta tapular sahiplerine teslim edildi!

Ayışığı Halting Place'ta tapular sahiplerine teslim edildi!

Kendine özgü modern mimari ve kalite anlayışı ile  hayata geçirdiği projelerle inşaat sektörüne farklı bir anlayış getiren Demir İnşaat, Ayışığı Halting Place projesinin daire sahiplerine kat mülkiyet tapularını teslim etti



Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı  Emin Batmazoğlu,  Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,  Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı , Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz , Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ve çok saygın idari amirlerin katılımıyla;

28 Mayıs Cumartesi akşamı Ayışığı Halting Placeın bahçesinde gerçekleşen teslim töreni eğlenceli anlara sahne oldu. Tapularını alan daire sahiplerinin mutluluğu gözden kaçmadı. Havuz başında yapılan barbekü partisi ile renklenen gecede davetliler canlı müzik eşliğinde dostlarıyla keyifli anlar yaşadı.

Düzenlenen palyaço gösterileri, yüz boyama ve bunun gibi daha birçok etkinlikle eğlenen çocuklar gecenin en mutlu davetlileri oldu.

İstanbul Esenyurtta hayata geçirilen Ayışığı Halting Placeın inşaatına 2008 yılının Nisan ayında başlandı. Satışa çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören projede  yaşam 2010 yılının Ağustos ayında başladı. E-5 Karayolu yakınında, 13 dönümlük bir alanda konumlanan, 346 konuttan oluşan Ayışığı  Halting Place, "7 yıldızlı lükse sahip, konforlu bir yaşam"  vaat ediyor. 65 metrekareden 240 metrekareye kadar alternatif sunulan dairelerde modern ve birinci sınıf seçimler dikkat çekiyor. Banyo ve mutfaklarda siyah cam ve lake bütünlüğü sağlanan İtalyan tasarım modüler dolaplar, anti bakteriyel tezgahlar, gizli ışıklandırmalı asma tavan ve spotlar bunlardan yalnızca birkaçı... Otopark, jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, kartlı geçiş sistemi gibi özellikler ise konut sahiplerine güvenli ve huzurlu bir yaşam garantisi veriyor...

Türkiye'nin ve dünyanın, alanındaki en iyi markalarının tercih edildiği Ayışığı Halting Place'de lüks ve konfor, sosyal yaşam alanlarında da kendini gösteriyor. Jakuziden yürüyüş parkuruna, kapalı-açık yüzme havuzundan oyun parkına, basketbol sahasından futbol ve voleybol sahasına, barbekü alanından fitness'a squash'a ve kafeteryalara kadar planlanan her ayrıntı, 365 gün sürecek bir tatil havası yaratıyor!



ODAYA GÖRE DOGALGAZ ÖDEMESİ

Bunun yanında, sunulan en önemli yeniliklerden biri, her dairenin, oda bazında doğalgaz kullanım faturası ödeyebileceği özel bir sistemin kurulmuş  olması. Bu sistemde, konut sahipleri, ısınmasına gerek görmediği odaların doğalgazını kapattığında ya da kıstığında, her dairede bulunan özel sensor, bu bilgiyi merkezi sisteme aktarıyor. Merkezi sistem, faturaların kullanıma göre oluşturulmasını  sağlıyor. Bunun yanında, dairelerde bulunan özel elektrikli ocaklar da enerji tasarrufu yaratırken, gaz kullanımının yarattığı  güvenlik risklerinin de önüne geçilmiş oluyor. Demir İnşaat'ın bu yönde yaptığı yatırımlarla, konut sahiplerinin ulaştığı  toplam tasarruf oranı ise yüzde 70!

Demir İnşaat, ileri inşaat teknolojisini kullandığı Ayışığı Halting Place'de, kapalı devre kamera sistemi, akıllı ev teknolojileri, 24 saat merkezi ADSL bağlantısı, daireler arası telefon görüşmesi, 24 saat sıcak su, headend TV gibi sistemlerle de lüks ve konforu herşey dahil bir paket haline getiriyor. Otellerde kullanılan headend TV, ayrı birer alıcı alınmasına gerek kalmadan, TV yayınının tüm odalara dağıtılmasını sağlayan bir sistem. Bunun yanında, daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan özel bir sistem de mevcut. Konut sahipleri, ekstra alıcılar için ayrıca harcama yapmıyor, tüm bu hizmetlerden aidat ücretleri kapsamında yararlanıyor.



Ayışığı Halting Place'de yaratılan 7 yıldızlı lüksün bir başka önemli detayı, spor alanlarında göze çarpıyor. Saunaları, hamamları, fitness, aerobik-plates salonları, vitamin barı ve tuz odası  ile şimdiden konut sahiplerinin kullanımına açılan Ayışığı Sport Center bunlardan biri! Demir İnşaat için, ilk kez Polonya'nın Velicko şehrinde tasarlanan tuz odaları, astım, öksürük, bronşit, alerjik durumlar gibi birçok hastalığı tedavi ettiği kanıtlanarak dünyaya yayıldı. Bu odalarda, yer ve duvarlar kaya tuzuyla kaplanarak klima yardımıyla havaya karışan tuz partiküllerini, vücut solunum yoluyla alıyor.


Geri Dön