29 / 04 / 2024

Ayşe Sevim Ozar kimdir?

Ayşe Sevim Ozar kimdir?

Bilge Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşe Sevim Ozar kimdir? Ayşe Sevim Ozar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayşe Sevim Ozar, ne zamandan beri Bilge Gayrimenkul Değerleme'de çalışıyor?



Ayşe Sevim Ozar kimdir?

Ayşe Sevim Ozar, 1957 Yozgat doğumludur.  Ankara  Devlet Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunudur. Profesyonel olarak iş hayatına 1983 yılında Üç- Mim Mimarlık Ltd. Şti’de proje mimarı olarak başlamış, 1987 yılında Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Müdürlüğü’nde mimar, servis yöneticisi olarak, 1988 yılından itibaren de İstanbul Bölgesi Genel Müdür Yardımcılığı İnşaat ve Emlak Yönetmenliği’nde Trakya, Marmara ve İstanbul Bölge sorumlusu olarak görev yapmış, 2003 yılında emekli olmuştur. Emeklilik sonrasında Bankada aynı görevine bir süre daha devam etmiş, en son Vakıfbank istiraki olan Vakıf Ekspertiz Gayrımenkul ve Değerleme A.Ş. firmasında Değerleme Uzmanı olarak görev yapmıştır. 


Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşe Sevim Ozar gerek özel sektörde çalıştığı süre içerisinde, gerek Vakıfbank’ta çalıştığı süre içerisinde pek çok proje tasarımı, kontrolluk, keşif, ihale, anahtar teslim inşaat işleri, tadilat dekorasyon yapmış, Bankaya ait her türlü emlak alımı, satımı, kiralaması bunların hukuki ve muhasebe işlemleri ile Vakıfbank’a ait tüm gayrımenkullerin değerlemesi görevlerinde bulunmuştur. TMMOB Mimarlar Odası, İstanbul Şubesi 13095 sicil nolu üyesidir. Evli ve bir çocukludur. 


Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşe Sevim OZAR, SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans belgesi sahibidir.





Geri Dön