28 / 04 / 2024

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....



Ayşe Selen Kocabaş kimdir?
Kariyerine Koç Grubunda MT olarak başlayan Ayşe Selen Kocabaş Arçelik, Marshall Boya ve Group Danone ve Sabancı ortaklığı Danonesa’da görev aldı. Turkcell ailesine 2002 yılı sonunda Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Ayşe Selen Kocabaş, 13 yıl boyunca farklı Genel Müdür Yardımcılığı rollerini üstlendi. İnsan Kaynakları, İnşaat Emlak, Genel İdari İşler, IT, Hukuk, Satın alma, Stratejik Planlama fonksiyonları sonrasında 2010 yılı sonunda Corporate Business’ın başına geçti. Pazarlama, Ürün, Satış, Hizmet kapsamında işleri yöneterek kar zarar sorumluluğunu aldı, bu görevi 5 yıl boyunca devam etti.2015 yılı Mayıs ayında Turkcell Grubundan ayrıldı. Bu dönem içerisinde Turkcell İştiraklerinde çeşitli Yönetim Kurulu Üyeliği rollerini üstlendi. Bu şirketler; İddaa markasıyla bilinen İnteltek, yurt dışı operasyonları Astelit ve Best, Global Bilgi Çağrı Merkezi, Turkcell Ödeme Sistemleri ve Turkcell Teknoloji Şirketi.

Ayşe Selen Kocabaş, su anda MultinetUP Grubun ve Akiş GYO Bağımsız YK Üyesi, Aydın Grup ve English Home İcra Kurulu Üyesi, Tay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı’dır. Yönetim Kurullarına ve şirket yönetimlerine Stratejik Yönetim Danışmanlığı ve Mentorluk Hizmeti de veriyor.


Geri Dön