04 / 05 / 2024

Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Can Sizgen tarafından kuruldu.



Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Can Sizgen tarafından kuruldu.

Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2- EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alım, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak - Taşınmaz ticareti 3- İNŞAAT - İkamet amaçlı binaların ve her türlü binaların inşaatı, yapım işleri, tadilat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak 4- Her türlü tekstil ürünlerinin ve aksesuarlarının imalatı, toptan ve perakende ticari, ithalatı ve ihracatı 5- Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti 6- Her türlü kara, hava ve deniz taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti 7- Kara, hava ve deniz taşıtlarının sürücülü ve sürücüsüz olarak kiralanması 8- Her türlü gıda ürünleri imalatı, toptan ve perakende ticareti, ithalatı ve ihracatı 9- Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ve toptan ticaret 10- Seyahat acentesi faaliyetleri 11- Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. tüm inşaat malzemeleri toptan ve perakende ticareti 12- Her türlü mobilya ve aksesuarlarının imalatı, toptan ve perakende ticareti, ithalatı ve ihracatı 13- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek


Geri Dön