02 / 05 / 2024

Azim Öztürk: Seyhan'ın tek kurtuluşu kentsel dönüşüm olacak!

Azim Öztürk: Seyhan'ın tek kurtuluşu kentsel dönüşüm olacak!

SEYHAN Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı adayı Prof. Dr.Azim Öztürk Yeni hizmet döneminde de yine halkımızla el ele omuz omuza çalışıp birlikte başaracağız dedi...



SEYHAN Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı adayı Prof. Dr.Azim Öztürk Yeni hizmet döneminde de yine halkımızla el ele omuz omuza çalışıp birlikte başaracağız dedi. 


Başkan Prof. Dr. Azim Öztürk. mahalle genlerim aralıksız sürdürüyor Gittiği her mahallede halkın büyük ilgisiyle karşılanan, onlann coşkulu destek sözleriyle moral bulduğunu belirten Başkan Prof. Dr. Öztürk, "Siz kıymetli kardeşlerimize hizmet üretmeye Allah'ın izniyle yeni dönemde de devam edeceğiz. Bizim gündemimiz seçim değil, sizler için hizmet üretmektir. Sizler isteyeceksiniz biz çalışacağız, sizin için çalışacağız, sizin için üreteceğiz " şeklinde konuştu. 


EV SAHİBİ YAPACAK PROJELER 


Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk. mahallelerde düzenlenen ziyaret ve açık hava mıtıngleny le de seçimler öncesi moral depoladı Mahalle mitinglerinde yaklaşık on bin kişiye hitap eden Başkan adayı Prof. Dr. Öztürk. "Seyhan'ımızın şehircilik açısından tek kurtuluşu kentsel dönüşüm ve yenilenmedir Adana'da tarihin ilk kentsel dönüşümünü sizlerin desteğiyle biz başlattık Yeni dönemde de Seyhan'ımızda ihtiyaç olan her mahallede kentsel dönüşümü başlatacağız. Geçmişi 50 yıla uzanan bir dönemde çarpık ve düzensiz yapılaşmaya mahkûm olmanıza içimiz el vermiyor. Bu anlamda asgari ücretle çalışmak zorunda kalan kardeşlerimizin bile rahatlıkla ev sahibi olabilecekleri projeleri yine hep birlikte gerçekleştireceğiz dedi. 



Habertürk Gazetesi 


Geri Dön