30 / 04 / 2024

Aziziye termal turizmde marka olacak!

Aziziye termal turizmde marka olacak!

Türkiye'nin sayılı termal turizm merkezleri arasında yerini aldığını belirten Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mevcut tesislerle ilçenin bilinirliğinin, hizmetin kalitesi ve çeşitliliğin her geçen gün arttığını ifade etti...



Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nin termal sulan ve çağdaş hizmet anlayışıyla Türkiye'nin sayılı termal turizm merkezleri arasında yerini aldığını belirten Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mevcut tesislerle ilçenin bilinirliğinin, hizmetin kalitesi ve çeşitliliğin her geçen gün arttığını ifade etti. 

Termal turizmde marka bir ilçe oluşturmayı hedeflediklerini belirten Cengiz, "Tesisleri belediye olarak, çağdaş hizmet anlayışıyla yönetiyoruz" dedi. 


Kaplıca ve termal turizme olan ilginin her geçen gün arttığını ifade eden Fatih Cengiz, "Günümüzde., çağdaş hizmet anlayışının sergilendiği termal tesislerimiz gözde mekanlar haline geldi. Kaplıca, Türk hamamı, sauna, fin hamamı, spor salonu, fizik tedavi merkezi ve kafeteryası bulunan termal tesisler, 126 kişilik oteli ve 14 aile kabini ile turizmde marka olma yolunda emin adnnlarla ilerliyor" dedi. 

Fatih Cengiz, Aziziye'nin, termal sularıyla ilgi odağı bir ilçe haline geldiğini ifade etti. Ulusal ve uluslararası alanda tanıtım organizasyonları gerçekleştirerek, yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilenbir ilçe oluşturmahedefinde olduklarını aktaran Fatih Cengiz, belediye tarafından işletilen Ihça Termal Tesisleri'nde hijyen, kalite ve güveni önemsediklerini sözlerine ekledi. 


Dünya Özel Ek 


Geri Dön