15 / 05 / 2024

Azure Villaları Bodrum'da 900 bin Euro'ya!

Azure Villaları Bodrum'da 900 bin Euro'ya!

Milas-Bodrum Havaalanı'na 55 km uzaklıkta, Gündoğan merkeze ise 5 km mesafede olan Azure Villaları, toplamda 18 bin metrekare alana kurulu 38 blokta, 60 üniteden oluşuyor



Azure Villaları'nda site özellikleri ve sosyal aktiviteler olarak; yüzme havuzu, güneşlenme terası, tenis kortu, spor alanları, havuz çevresinde kablosuz internet, site yönetimi ve profesyonel kiralama hizmetleri yer alıyor. Gündoğan Kızılburun'da yapılan projede villa fiyatları 328 bin Euro ile 900 bin Euro arasında değişiyor. Örnek daire ise ziyaretçilerini bekliyor.

Ankara'dan bile gelen var

Serhat Ergün, daha çok Bodrum'dan talep geldiğini, görüşmelerin ise sürdüğünü söyledi. Ergün, "Ama Ankara'daki yatırım amaçlı evini değiştirmek isteyenler de bize geldi.

Biz bu evlerin rayicini karşılıklı olarak belirleyip anlaşıyoruz. Alıcıdan kanun gereği yüzde 30 peşinatı nakit olarak alıyoruz. Evini İkinci ödemeye sayıyoruz. Arada fark kalırsa ister bankadan 60 ayda yüzde 0.75 faizle kredi kullanıyorlar. Böylece deniz manzaralı ve yüksek standartlardaki Azure Villaları'na sahip oluyorlar" dedi. Bodrum'da çevre sitelerden bu uygulamaya geniş bir ilginin olduğunu dile getiren Ergün, özellikle kooperatiflerden istedikleri standarttan taşımayan evleri alanların, evinin tadilat masrafından bıkanların ciddi bir kitle oluşturduğuna dikkat çekti. Ergün, "Biz bu şehirde ciddi bir açığı fark ettiğimize ve bu yanıyla da sosyal bir görev yaptığımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Bugün


Geri Dön