29 / 04 / 2024

Babacan Holding'ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Babacan Holding'ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Babacan Holding, Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre; konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.



Babacan Holding yeni bir kampanayaya başladı. Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde başlayan kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.


5 yıldızlı otel konseptinde tasarlanan Babacan Palace projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede toplam 248 adet daire yer alıyor. 1+0'dan 3+1 geniş teraslı suit dairelere kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede daire fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. 

 

Babacan Holding ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!


Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, teslime hazır projeleri için yeni bir kampanya başlattıklarını söylediç Mehmet Babacan, "Otel konforunda rezidans konseptine sahip ‘Prime Suites’ ve Beylikdüzü bölgesinin en lüks projesi olma özelliği taşıyan ‘Babacan Palace’ projelerimizden konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Her iki projemizden daire satın alanlar, bir günde taşınıp ödemelere ise bir yıl sonra başlayabilecek. Bölgenin en lüks ve en prestijli projelerinde ulaşılmaz algısını kırarak, hem yatırım hem de oturma amaçlı konut sahibi olmak isteyenleri satış ofislerimize bekliyoruz" şeklinde konuştu. 


Web: http://babacanholding.com/


Geri Dön