15 / 05 / 2024

Babacan palace yeni kampanya

Babacan palace yeni kampanya

Babacan Holding, Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre; konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Babacan Central'da yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central'de yüzde 25 peşin ödemelerde 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Babacan Central ön talep topluyor! Yeni proje!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central ön talep topluyor. Projede ön talep dönemine özel olarak yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. 

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Kavaklı projesi geliyor! Yeni proje!

Babacan Holding Beylikdüzü Kavaklı'da sahil kasabası inşa etmek için kolları sıvadı. Projede konutlar, yeme-içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal alanları ve bakımevi yer alacak...

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan'dan konut alana eşyası hediye!

Babacan Holding, Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde konut alan müşterilerine, dairelerini satış fiyatına herhangi bir fark koymadan eşyalı şekilde teslim edecek.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan palace yeni kampanya Haberi

Babacan palace yeni kampanya

Babacan Holding yeni bir kampanayaya başladı. Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde başlayan kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.


5 yıldızlı otel konseptinde tasarlanan Babacan Palace projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede toplam 248 adet daire yer alıyor. 1+0'dan 3+1 geniş teraslı suit dairelere kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede daire fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. 


Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, teslime hazır projeleri için yeni bir kampanya başlattıklarını söylediç Mehmet Babacan, "Otel konforunda rezidans konseptine sahip ‘Prime Suites’ ve Beylikdüzü bölgesinin en lüks projesi olma özelliği taşıyan ‘Babacan Palace’ projelerimizden konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Her iki projemizden daire satın alanlar, bir günde taşınıp ödemelere...