03 / 05 / 2024

Babacan Yapı, Crown Deluxe'deki fiyatları sabitledi!

Babacan Yapı, Crown Deluxe'deki fiyatları sabitledi!

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'de, inşasına başlanan Crown Deluxe'de lansman fiyatları ay sonuna kadar sabitlendi. Projede en düşük ev 144 bin liradan satılıyor



400 rezidans dairesinden ve 40 adet alışveriş ünitesinden oluşan proje TEM Otoyolu gişelerine direkt bağlantı yolunda yer alıyor. Çevresi okullar, hastaneler ve alışveriş alanlarıyla çevrili olan projenin yakınında, Akbatı Alışveriş Merkezi, Fransız Sokağı, Medical Park Hastanesi, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul spor kulübü yer alıyor. Crown Deluxe, 24 katlı kulelerden oluşuyor. Rezidans ve bahçeli teras konseptindeki projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.  Projenin spor kompleksinde ise fitness salonu, spa, solarium ve açık yüzme havuzları yer alıyor. İnşaatın hızla başladığı projede teslimler 2013'ün sonbaharında yapılacak.

Yüzde 25'i satıldı

Kısa bir süre önce inşaatına başlanan projede satışlar yüzde 25'i buldu. Kredi kullanımına müsait olan projeden daire almak isteyenlere Babacan Yapı Finansman sistemi ile 0 peşinat 0 ara ödeme imkanı ile 40 aya kadar vade de yapılıyor.  Dileyen müşteriler ise banka kredisi ile vadeyi 120 aya kadar çıkarabiliyor.
Bugün


Geri Dön