Konut

Babalar Günü kampanyası yapan 10 proje!

İnşaat şirketleri Babalar Günü'nü de es geçmedi. Kimi projeden ev alan tatile gidiyor, kimi indirimden faydalanıyor, kimi takımının maçları için kombine bilet kazanıyor!


1-Crown Deluxe – Babacan Yapı - Bahçeşehir Esenkent

Crown Deluxe projesinde başlatılan kampanyayla Babalar Günü’ne özel 10 bin lira indirim yapılıyor. 40 ay sıfır faizle vade uygulaması da devam ediyor.


2-Sinpaş 

Sinpaş tüm projelerinde Babalar Günü’ne özel 15 bin liraya varan indirim sunuyor.


3-Soyak Park Aparts – Soyak Yapı – Halkalı

Soyak Park Aparts projesinin satış ofisinde bu pazar Babalar Günü'ne özel bir parti düzenlenecek. Partide eğlenceli aktiviteler, sürpriz hediyeler, playstation ve tavla turnuvaları babalar ve çocukları bekliyor.


4-Rings İstanbul – Selin Yapı – Sancaktepe

Rings İstanbul'un Babalar Günü kampanyası kapsamında, 16 ve 17 Haziran 2012 tarihleri arasında Rings İstanbul’dan ev alacak babalar, bir yıl aidat ödemeyecek.


5-Elit Grand Palas – Delmar Yapı – Kurtköy

11-17 Haziran arasında Elit Grand Palas projesinden ev alanlara Yat Latilla'da boğaz turu eşliğinde 4 kişilik akşam yemeği hediye ediliyor.


6-Batışehir – Egeyapı Group – Bağcılar

Babalar Günü’nde Batışehir’den ev sahibi olanlar, taraftarı oldukları futbol kulübünün bir yıl süreyle iki kişilik kombine maç biletini kazanacaklar.  


7-Adlon Residence – BB Group Homes – Bodrum

Babalar Günü kampanyası kapsamında Adlon Residence’tan daire alan herkese yüzde 5 indirim ve bir yıl boyunca geçerli olacak ücretsiz golf üyeliği fırsatı sunuluyor.


8-Arena Residence – Pusula İnşaat – Beylikdüzü

Arena Residence projesinde 2 hata boyunca devam edecek kampanyaya göre; stüdyolar 54 bin liraya satılıyor.


9-GRD İnci Palas – GRD İnşaat – Esenyurt

İnci Palas projesinden daire alan babalara Bodrum'da 2 kişilik hafta sonu tatili hediye ediliyor. Uçak biletleri ve tüm konaklama masrafları GRD İnşaat tarafından karşılanıyor. 


10-Bulut İnşaat

Bulut İnşaat, tüm konut projelerinde Babalar Gününe özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.


Nagihan Arat