08 / 05 / 2024

Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 1 Ocak 2023 zammına hemen bir göz atın! İşte tek tek emekli zammı hesaplaması!

Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 1 Ocak 2023 zammına hemen bir göz atın! İşte tek tek emekli zammı hesaplaması!

TÜİK milyonlarca kişinin merakla beklediği Ağustos ayı enflasyon verilerini resmen açıkladı. Söz konusu verilerin açıklanmasıyla beraber milyonlarca emeklinin Ocak ayı zammı da biraz daha netleşmiş oldu. Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri Ocak 2023 zammına hemen bir göz atın...



AĞUSTOS ENFLASYON RAKAMLARINA GÖRE EMEKLİ ZAMMI HESAPLAMASI OCAK 2023 

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı Ağustos ayına ilişkin enlasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte emekli maaşları için kritik veriler de yavaş yavaş netleşti. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, 2023 yılının Ocak ayında verilecek olan zammın enflasyon oranına göre şekilleneceğini bilen milyonlarca vatandaş da Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklileri Ocak 2023 zammı ne kadar oldu? sorusunun cevabını arıyor.

Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 1 Ocak 2023 zammına hemen bir göz atın! İşte tek tek emekli zammı hesaplaması!

BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI, SSK EMEKLİLERİ OCAK 2023 ZAMMI

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Temmuz'da verilen yüzde 42,35'lik zammın üstünden tam olarak 2 ay geçti. Ocak ayında yeniden enflasyon oranında zam alacak olan milyonlarca emekli vatandaş resmi şekilde açıklanan enflasyon verileriyle maaş zamlarını merak ediyor ve araştırıyor.

Ahaber'de yer alan habere göre, Temmuz ayı enflasyon oranının yüzde 2,37 olarak açıklanmasından sonra merak edilen ve araştırılan ağustos ayı enflasyon oranı da yüzde 1,46 şeklinde açıklandı.

Böylece milyonlarca emeklinin merak ettiği Temmuz-Ağustos dönemi arası zam oranı da yavaş yavaş netleşti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön