29 / 04 / 2024

Bağcılar Çınar Mahallesi yenileniyor!

Bağcılar Çınar Mahallesi yenileniyor!

Bağcılar' da bütün sokaklarda ve caddelerde hazırlanan projelerin hayata geçmesiyle mahallelerin yaşam standardı yükseliyor. Yenilenen binaları, yolları ve alt yapısıyla ilçe modem bir görünüme kavuşuyor...



Bağcılar'da bütün sokaklarda ve caddelerde hazırlanan projelerin hayata geçmesiyle mahallelerin yaşam standardı yükseliyor. Yenilenen binaları, yolları ve alt yapısıyla ilçe modem bir görünüme kavuşuyor. Bu kapsamda altyapı yatırımlarına hız verilen Çınar Mahallesi'nde elektrik telleri yer altına alındı ve yağmur sularının tahliyesinin yapıldığı kanallar yenilendi. 


Her geçen gün yenilenen ve gelişen Bağcılar'da mahallelerdeki sorunlar da tek tek çözülüyor. İlçenin 22 mahallesinden birisi olan Çınar Mahallesi''nde cadde ve sokaklardaki aydınlatma direklerindeki kablolar yeraltına alındı. Ayrıca tamamlanan alt yapı çalışmalarıyla su baskınlarının yaşanmasının da önüne geçilecek. 


Başta "Kentsel Dönüşüm Projesi" olmak üzere önemli projelerin rüya olmaktan çıktığı Bağcılar'da sosyal ve kültürel ağırlıklı projelerin yanı su'a önemli yatırımlar da hayata geçiriliyor. 750 bin nüfusuyla İstanbul'un en büyük ilçesi olan Bağcılar'da mahalle aralarında çirkin görüntüye sebep olan elektrik kabloları da yerin altına alınıyor. Başlatılan çalışma kapsamında Çınar Mahallesi de modem bir görünüme kavuştu. Mahalledeki elektrik kablolarının yüzde 80'e yakını yerin altına alındı. Yakında mahallenin her sokak ve caddesindeki kablolar yerin altına alınacak. Bu çalışmalar kapsamında aydınlatma lambaları da tamamen yenilendi.



Anayurt Gazetesi



Geri Dön