02 / 05 / 2024

Bağcılar'daki 11 caminin inşaatı tamamlandı!

Bağcılar'daki 11 caminin inşaatı tamamlandı!

İlçedeki 11 caminin inşaatını tamamladıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Kentsel dönüşüm kapsamında camilerini yenileyen tek ilçeyiz” dedi.



 

Bağcılar'daki 100. Yıl Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Bağcılar Belediyesi'nde yer alan habere göre,  “Kentsel dönüşüm kapsamında camilerini yenileyen tek ilçeyiz” diyen Başkan Çağırıcı, bu kapsamda 11 caminin yapımının tamamlandığını 17 camide ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.


“11 caminin yapımını tamamladık 17 camide çalışmalar devam ediyor”

Etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şikayetlerin not alındığını ve en kısa zamanda çözüm getirileceğini açıkladı. 
Halk Meclisi’ne AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkanı yardımcıları, İGDAŞ ve BEDAŞ temsilcileri, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Cem Çankaya ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.


Geri Dön