28 / 04 / 2024

Bahadır İnşaat Samsun'da mal alım ihalesi yapacak!

Bahadır İnşaat Samsun'da mal alım ihalesi yapacak!

Bahadır Tıbbi Alet Cihaz ve İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret A.şž., Samsun'da 'Üretim Teknolojisinin Geliştirilmesi ve Yeni Ürün Sunulması Projesi' için mal alım ihalesi açtı



Bahadır Tıbbi Alet Cihaz ve İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret A.şž., Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 'İşletmelerin Rekabet Gücünün Artırılması ve Dışa Açılımlarına Mali Destek Programı' kapsamında sağlanan mali destek ile Samsun'da 'Üretim Teknolojisinin Geliştirilmesi ve Yeni Ürün Sunulması Projesi' için mal alım ihalesi açtı.  

İhale dosyası Bahadır Tıbbi Alet Cihaz ve İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret A.şž Vali Erdoğan Cebeci Bulvarı No:7 Organize Sanayi Bölgesi Tekkeköy Samsun adresinden veya www.bahadir.com.tr internet adresinden temin edilecek. Teklif teslimi için son tarih ise 1 Kasım 2010 saat 14.00.


İhale teklifleri 1 Kasım 2010 saat 14.00'da Bahadır Tıbbi Alet Cihaz ve İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret A.şž Vali Erdoğan Cebeci Bulvarı No:7 Organize Sanayi Bölgesi Tekkeköy Samsun adresinde yapılacak oturumda açılacak.  


Geri Dön