01 / 07 / 2024

Bahar Korçan, Seranit Serra için özel seriler tasarladı!

Bahar Korçan, Seranit Serra için özel seriler tasarladı!

“Serra ” markası ile seramik üretimine başlayan Seranit, Unıcera Fuarı 'nda yeni markasını basına ve sektör profesyonellerine tanıttı. Modacı ve tasarımcı Bahar Korçan “Serra ” için özel seriler tasarladı



Dünyanın dört bir yanında 65 ülkeye ihracat yapan ve 2012 yıl sonuna dek kapasite artırımı ve fabrika alımları ile birlikte firmanın yatırımları 90 milyon Euro 'ya ultırmayı planlayan Seranit, atılımlarını tasarım alanına da taşıdı. Porselen karo sektörünün bilinen üreticilerinden biri olan Seranit, “Serra ” markası ile seramik üretimine başlarken yeni seramik markası “Serra ”yı 2-6 Mart tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü 'nde gerçekleştirilen UNICERA Fuarı 'ndaki “Future Gala Hall ” adlı standında düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı.

“Serra ” markasıyla ile   seramik üretimine başlayan Seranit 'in, modacı ve tasarımcı Bahar Korçan tarafından yeni seramik markası Serra için özel olarak tasarlanan “Benim Masalım ”   serisinin tanıtımı çerçevesinde düzenlenen basın toplantısına, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni çelik, Seranit Genel Müdürü Hamdi Altunalan, modacı ve tasarımcı Bahar Korçan ile çok sayıda ziyaretçi ve   Seranit 'in iş ortakları da katıldı.

Seranit Genel Müdürü Hamdi Altunalan, “Seramikle Yeniden Tanışın ” yaklaşımıyla üretilen, kalite ve tasarımı ön plana alan “Serra ” markası ile dünya seramik pazarının en önemli oyuncuları arasında yer almaya hazırlandıklarını belirterek, “Yeni seramik markamız “Serra ” seramiğe farklı bir boyut kazandıracak, hem sektör profesyonellerini hem de tüketicileri seramik ile yeniden tanıştıracak ” dedi.

Bahar Korçan ise Serra için tasarladığı “Benim Masalım ” serisinin oluşturulması sürecini katılımcılarla paylaşarak “Seranit, benden alışkın olduğum kumaşın akışkanlığı ve dikişin 3 boyutu olmadan gerçekleştireceğim bir koleksiyon istediğinde, gerçekten çok heyecanlandım. “Benim Masalım ” koleksiyonunun doğum süreci, tıpkı moda koleksiyonlarım gibi önce bir şiirle başladı, daha sonra bir yağlı boyayla devam etti. Sonunda ortaya çıkan tüm koleksiyon, “Benim Masalım ”ı anlatan o tablonun parçaları ” şeklinde konuştu.

UNICERA Fuarı 'nda 8.Hall 'de bulunan 2000 metrekarelik bir alanda hem porselen karo ürünlerini hem de yeni markası “Serra ”nın   ürün yelpazesini sergileyen Seranit 'in gerçekleştirdiği basın toplantısında, Bahar Korçan tarafından tasarlanan ve “Serra ” desenlerini taşıyan giysilerin sergilendiği bir de performans gerçekleştirildi. Rus gösteri sanatçısı tarafından sergilenen ve lazer ışıklarıyla zenginleştirilen Cube Show da katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.


Geri Dön