27 / 04 / 2024

Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Cem Sultan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Karagül Sokak'ta kuruldu.




Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Cem Sultan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu.


Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK FAALİYETLERİ a. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. c. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. d. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak           plan,proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.  SAĞLIK HİZMETLERİa. Her çeşit sağlık hizmetleri vermek üzere özel hastaneler,poliklinikler,dispanserler, laboratuarlar, sağlık merkezleri ve tesisleri, sağlık kabinleri,    kurmak ve bu merkezleri işletmek. b. İnsan sağlığına hizmet edecek hastane bünyesinde olmak üzere tanı ve tedavi merkezleri, fizyoterapi, rehabilitasyon üniteleri açmak, check-up     merkezleri kurmak ve işletmek.  c. Her türlü tıbbi yardım, muayene, sağlık ve hekimlik hizmetlerini vermek ve organizasyonlarını sağlamak. Konusu ile ilgili uzman hekim çalıştırmak.  d. Konusu ile ilgili doktor, asistan, hemşire ve diğer tüm sağlık ekibini çalıştırabilir, diğer sağlık kuruluşlarına gönderebilir, kendi tesislerinde ve    diğer sağlık tesislerinde sözleşmeli yada serbest olarak sağlık personeli çalıştırabilir.  e. Ambulans hizmetleri yapmak ve yaptırmak. f.  Konusu ile ilgili yurt dışındaki firmalarla teşhis ve tedavi amaçlı anlaşmalar yapmak, mümessillik, acentelik vermek, almak, konusu ile ilgili ihalelere     katılmak. g. Her türlü sağlık tesisleri ve tıbbi cihazlar konularında yatırım yapmak ve    bunları işletmek.



Geri Dön