09 / 05 / 2024

Cem Sultan Kara

Cem Sultan Kara

Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Cem Sultan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Karagül Sokak'ta kuruldu.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Cem Kara'dan Çatalca'daki KİPTAŞ mağdurlarına sert cevap!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumunda Kiptaş ile ilgili soru soran AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Kahya'nın sorusunu cevapladı.

Cem Kara'dan KİPTAŞ bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Manisa Bayırı Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Cem Kara harita ve parseller üzerinde vatandaşları bilgilendirdi.

Koca Ak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Ak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İhsan Ateş tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Cem Sultan Caddesi'nde kuruldu.

Cem Kara: TOKİ konut yapmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım!

Cem Kara mecliste yaptığı konuşmada TOKİ'ye yüklendi. Başkan, Roman vatandaşların yaşadığı bölgeye konut yapacağını söyleyen TOKİ yetkililerinin bir gelişme kaydetmediğini belirtti: “Konut yapılmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım. " dedi.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Cem Kara Erguvankent inşaatını inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Cem Kara, daha sonra KİPTAŞ tarafından yapılan Erguvankent inşaatını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

Bursa Cem Sultan Türbesi’nin restorasyonunda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas ile birlikte Muradiye Külliyesi’nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi.

Bursa Cem Sultan Türbesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muradiye Külliyesi'nde bulunan Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonunun tamamlandığını bildirdi. Aziz Elbas Muradiye'deki çalışmaların Muradiye Külliyesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi.

Bursa'nın külliyeleri restorasyona girdi!

Bursa’nın değerlerini bir bir öne çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Muradiye Külliyesi’ndeki restorasyon çalışmalarının sonuna geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muradiye Külliyesi’ndeki Cem Sultan Türbesi’nin tamamlanma aşamasına gelen restora

Cem Sultan Kara Haberi

Cem Sultan Kara


Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Cem Sultan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu.


Bahardalı Mimarlık ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK FAALİYETLERİ a. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. c. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. d. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak           plan,proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.  SAĞLIK HİZMETLERİ a. Her çeşit sağlık hizmetleri vermek üzere özel hastaneler,poliklinikler,dispanserler, laboratuarlar, sağlık merkezleri...