Proje Güncel

Baharyaka Eyüpsultan'da 19 milyon 850 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Baharyaka İnşaat tarafından İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Baharyaka Eyüpsultan'da konut fiyatları 19 milyon 850 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Baharyaka İnşaat imzası taşıyan Baharyaka Eyüpsultan projesi, Haliç ve deniz manzarasına sahip muhteşem bir yaşam sunuyor.

19 bin 942 metrekare alan üzerinde, 27 blokta toplam 593 modern daireden oluşan Baharyaka Eyüpsultan projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler ile birlikte 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. 

Farklı yaşam ihtiyaçları için modern mimari çizgilerle tasarlanan proje; balkonlu, bahçeli veya teraslı daireleriyle çok fazla alternatife sahip.

Baharyaka Eyüpsultan projesi, açık alandaki sosyal aktiviteleri ile olduğu kadar, 2.500 m2 genişliğindeki kapalı sosyal tesisiyle de burada yaşayanlara zengin bir hayat sunuyor.

BAHARYAKA EYÜPSULTAN PROJESİ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan proje, Eyüpsultan Cami'ne 2 dakika, sahile 6 dakika, Pierre Loti tepesine 13 dakika mesafede bulunmaktadır. Bulunduğu konum itibariyle yakın çevresinde pekçok eğitim, sağlık, alışveriş merkezleri, kültür ve sanat merkezleri bulunan BAHARYAKA, İstanbul'un tam merkezinde olmanın da tüm avantajlarını bir araya getiriyor.

Avrupa yakasında 10 ilçeye komşu konumunda ki tek ilçe olan Eyüpsultan’ın doğusunda Sarıyer, batısında Arnavutköy ve Sultangazi , güney doğusunda Kağıthane ve Beyoğlu, güneybatısında Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Başakşehir, güneyinde ise Zeytinburnu ve Fatih, ilçeleri bulunmakta.

BAHARYAKA EYÜPSULTAN KONUT FİYATLARI NE KADAR? KONUT FİYAT LİSTESİ!

Baharyaka Eyüpsultan projesinde konut fiyatları;

2+1 A tipi konutların fiyatları 21 milyon 467  bin liradan,
3+1 A tipi konutların fiyatları 19 milyon 850 bin liradan
4+1 A tipi konutların fiyatları 36 milyon liradan,
4+1 B tipi konutların fiyatları ise 35 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Neos Göksu'da 18 ay vade sıfır faiz avantajı!

Silivri Cilin Royal Konakları'nda Ağustos ayına özel indirimli fiyatlar!