27 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Bahçekent Avrupark Konutları Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?



"Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim.  Cihan İnşaat  imzası taşıyan projede 1.394 daire ve 86 dükkan bulunuyor.


Bahçekent'te Hoşdere 3. etapta dev şehir parkı Hayat Parkı'ın yanında yükselen  Avrupark Bahçekent  Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. 


Cihan İnşaat Bahçekent Avrupark 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 83 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Spor alanları, yüzme havuzu,  dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanlarına sahip olan Avrupark Bahçekent projesi 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkacak. 


Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri 

Telefon: 0216 499 18 01

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön