29 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri

Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Toplam 1.394 konut ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde resmi satışlar 11 Nisan Cumartesi günü başlayacak.Peki Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat satılık!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen proje 83 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent Konutları nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Avrupark Bahçekent Konutları 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkacak. Proje Cihan İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları nerede?

Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Bahçekent Avrupark Konutları Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Avrupark Bahçekent Evleri'nde ön talebe özel avantajlarla!

Toplamda 1.394 konut ve 86 dükkandan meydana gelen Avrupark Bahçekent Evleri'nde ön talep süreci devam ediyor. Avrupark Bahçekent'in önümüzdeki aylarda satışa çıkması hedefleniyor.

Avrupark Bahçekent projesinde satışlar Mart'ta başlayacak!

Mart ayına doğru satışlarının başlamasının hedeflendiği Avrupark Bahçekent projesinde yer alan daireler için düzenlenen ön talep süreci avantajlarla devam ediyor. Projede konutlar ve dükkanlar yer alıyor.

Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Başakşehir'e bağlı Bahçekent'te 83 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Avrupark, 1380 konut ve 72 dükkandan oluşuyor.

Avrupark Bahçekent'te ön talep fırsatlarında son günler!

Toplamda 1380 konut ile 72 dükkanın yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde yer alan daireler için ön talep fırsatları sürüyor. Projede satışlar Ocak sonunda başlayacak...

Bahçekent Avrupark teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. 78 bin 639 metrekare alan üzerine yayılan Avrupark Bahçekent projesi toplam 1.380 konut ve 72 dükkandan meydana geliyor...

Avrupark Bahçekent'in www.avrupark.com internet sitesi açıldı!

Cihan İnşaat'ın Emlak Konut GYO garantörlüğünde Hoşdere'de başlayacağı Avrupark Bahçekent projesi için ön talepler toplanıyor. Aralık ayında satışa sunulacak olan Avrupark projesinde 1380 konut ve 72 dükkan bulunuyor...

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim!

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim için satış ofisiyle 444 9 324 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Avrupark Bahçekent' yatırım yapan kazandı!

İstanbul’un yeni yerleşim merkezi Bahçekent 1 yılda yatırımcısına yüzde 24 kazandırdı. Avrupark Bahçekent’in bölgede yıldızı parlayan bir proje olduğuna dikkat çeken Bengi Hışır, “Bizden ev alan kazanıyor” dedi

Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman? Projeyle ilgili merak edilen bilgiler ayrıntıda...

TOKİ Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri!

Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine hayata geçirilen projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor. TOKİ Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim!

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede teslimler 3 yıl sonra yapılacak.

Hoşdere Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Hoşdere Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Toplam 1.394 konuttan oluşan proje Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle yükseliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent lokasyon!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.394 konuttan oluşan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Avrupark Bahçekent Rezidans fiyatları!

Avrupark Bahçekent Rezidans fiyatları 163 bin TL'den başlıyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa alanında yükselen projedeki dairelerin alanları 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar 4 farklı tipte konut seçeneğinin yer aldığı Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde fiyatlar 163 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri Haberi

Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri

Avrupark Bahçekent teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesine sahip proje 1.394 tane daire ve 86 tane ticari ünteden oluşuyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje Cihan İnşaat  ve Konut Yapı tarafından inşa ediliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent 'te çim amfi, havuz, cami ve piknik alanları, bankalar, marketler, gölet, yamaç terasları, kafeler, okullar, mağazalar, restoranlar, oyun alanları, spor alanları, etkinlik alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Satış süreci devam eden Bahçekent Avrupark Rezidans Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık konut fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 500 milyon TL yatırım...