30 / 04 / 2024

Bahçekent Flora fiyat!

Bahçekent Flora fiyat!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Bahçekent Flora fiyat bilgileri kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 145 bin TL olarak belirlendi. Projenin ilk etabında yer alan dairelerin 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...



22 bin metrekaresinin rekreasyon alanı için ayrıldığı  Bahçekent Flora  fiyat bilgileri dairelerin konut, kat ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Projenin ikinci etabında teslimler 30 ay sonra yapılacak. 


Bahçekent Flora satılık daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle hayata geçiriliyor. 


Tamamlandığı zaman yaklaşık 3.000 kişiye ev sahipliği yapacak olan Bahçekent Flora fiyat bilgileri kapsamında başlangıç fiyatı 145 bin TL olarak belirlendi. Projedeki konutların alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçekent Flora fiyat!


Hoşdere Bölge Parkı'na yakın mesafede konumlanan Bahçekent Flora Evleri nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Bahçeşehir deniliyor. 120 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 875 adet konut bulunuyor. 


Bahçekent Flora fiyat listesi kapsamında fiyatlar 145 bin TL'den başlayıp, 435 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede; buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna yer alıyor. 


Bahçekent Flora ulaşım: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul


Flora Bahçekent iletişim:

Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön