28 / 04 / 2024

Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar?

Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

İlk etap teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar sorusuna yanıt olarak 300 milyon TL deniliyor. Proje, 875 adet daireden oluşuyor...



Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar sorusuna yatırım bedeli Türk Lirası üzerinden belirlendi cevabı veriliyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut. 


Flora Bahçe Kent projesinin sosyal imkanları arasında; otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna bulunuyor. 


İstanbul Bahçeşehir bölgesinde, 120 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen  Bahçekent Flora  yatırım bedeli ne kadar sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar?


İlk etapta teslimlerin 24 ay sonra, ikinci etapta ise 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Bahçe Kent Flora Evleri, 875 adet daireden oluşuyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar sorusuna 300 milyon TL cevabı veriliyor. Proje, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ  İştiraki  Emlak  Konut GYO A.Ş güvencesiyle yükseliyor. 


Flora Bahçe Kent telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön