27 / 04 / 2024

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 



Küresel enflasyon sebebiyle son günlerde ekonomiler üzerinde sert rüzgarlar esmeye devam ederken, yatırımcılar da hangi yatırım aracının kendilerine ne kadar kazandığını merak ediyor. 

Açıklanan rakamlara göre BIST 100 endeksi geçtiğimiz hafta yüzde 4,39 değer kazanırken, 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,30 artış gösterdi. ABD doları ise yüzde 0,73 değer kazandı ve 30,6850 TL'ye, Euro da yüzde 0,56 artışla 33,1070 TL'ye çıktı.

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi X hesabı https://twitter.com/calmanmuratali üzerinden yine konuşulacak bir açıklama yaptı.

Murat Ali Calman söz konusu paylaşımda "Yılbaşından bu yana ne kadar para kazandı" ifadelerini kullanarak, altın, dolar faiz ve borsa verilerini paylaştı. 

Murat Ali Calman'ın paylaşımı şu şekilde:

Yılbaşından bu yana ne kadar para kazandı:

Gram Altın: Yüzde 1,51
DolarTL: Yüzde 3,26
Faiz: Yüzde 7,33

MGROS: Yüzde 30
BIMAS: Yüzde 31
BIST100: Yüzde 25

Borsa darphanedir....

#xu100 #bist100

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Murat Ali Calman'ın paylaşımına gelen yorumlar...

 

Seçimlerden sonra kredi kartına ayar geliyor! İşte kulislerden sızan düzenleme detayları!

Ev almayı düşünenler dikkat! Bu 6 maddeye dikkat etmeyen çok pişman olur!

1935'te Mecidiyeköy'de tapusuna kavuşamayan halkın haklı isyanı: 'Evimizde konuk gibiyiz'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön