30 / 04 / 2024

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım bilgileri!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım bilgileri!

Firma: Dekar DK

Proje: Asmalı Sokaklar

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında alan büyüklükleri 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.




Asmalı sokaklar projesi  Dekar DK  imzası taşıyor. Proje  İstanbul Bahçeşehir bölgesinde yer alıyor.


Bahçeşehir  Asmalı Sokaklar  ulaşım bilgileri haberimizin içinde bulunuyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına geçelim.


22 blok şeklinde inşa edilen Asmalı Sokaklar projesinde alan büyüklükleri 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


2015 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan Bahçeşehir Asmalı Sokaklar Projesi kapsamında 100 adet daire bulunuyor.


Asmalı Sokaklar fiyat:

Asmalı Sokaklar fiyatları 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Asmalı Sokaklar ödeme planı!

Dekar DK Asmalı Sokaklar ödeme planı kapsamında vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme fırsatı sunuluyor.


Asmalı Sokaklar Evleri'nde; spor alanları, yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna, gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için Asmalı Sokaklar satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Asmalı Sokaklar Bahçeşehir ulaşım bilgileri:

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım bilgileri:  Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Asmalı Cad. 2801 Sok. No: 10 Bahçeşehir-Başakşehir/İstanbul


Asmalı Sokaklar Bahçeşehir iletişim:

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar telefon numarası: 0212 850 54 00

Web Adresi: http://www.asmalisokaklar.com/




projeye sor



Geri Dön