28 / 04 / 2024

Asmalı Sokaklar

Asmalı Sokaklar

Asmalı Sokaklar daire fiyatları 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor.

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres bilgileri!

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Fiyatların 470 bin TL'den başladığı projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ödeme planı!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Dekar DK Asmalı Sokaklar kapsamında ayrıca 48 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor...

Asmalı Sokaklar!

Asmalı Sokaklar projesinde yer alan daire seçeneklerinden 123 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 470 bin TL ile 483 bin TL arasında değişiyor.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım bilgileri!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında alan büyüklükleri 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Asmalı Sokaklar projesi!

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yaşama geçiriken Asmalı Sokaklar projesi, 100 adet konuttan meydana geliyor. Satışlara devam edilen proje, Dekar DK tarafından inşa ediliyor...

Dekar Asmalı Sokaklar'da 470 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Dekar Asmalı Sokaklar projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları ise 470 bin TL ile 869 bin TL arasında değişiyor

Dekar DK Asmalı Sokaklar projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de yükseliyor. Asmalı Sokaklar'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor...

Dekar Asmalı Sokaklar projesinde 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar Asmalı Sokaklar projesinde yer alan dairelerin fiyatları 420 bin liradan başlangıç gösteriyor. Dekar Asmalı Sokaklar projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve dublekslerden oluşuyor...

Dekar Asmalı Sokaklar projesinde 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar Asmalı Sokaklar projesinde yer alan dairelerin fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı

Asmalı Sokaklar projesinde Mayıs 2015 teslim konutlar! 420 bin TL'ye!

Asmalı Sokaklar projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında yapılacak. Avrupa Yakası içinde Bahçeşehir'de inşa edilen Asmalı Sokaklar'da fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor

Asmalı Sokaklar projesinde 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Sokaklar projesinde yer alan konutların fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dublekslerden meydana geliyor

Asmalı Sokaklar projesinin yarısı satışa çıkmadan satıldı!

Dekar DK, Bahçeşehir'de 22 dönüm üzerinde 100 bahçeli evden oluşan Asmalı Sokaklar projesi satışa çıkmadan konutların yüzde 50'si satıldı. Projede dairelerin metrekaresi 3 bin 400 liradan başlıyor...

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat projesinde satışlar başladı!

Bahçeşehir'de Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Asmalı Hayat'ın ön satışları başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Aşmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul'un gelişen yıldızı Beylikdüzü - Yakuplu'daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat'ın ön satışına başladı.

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satış dönemi başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Asmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres bilgilerine göre İstanbul'un Başakşehir - Bahçeşehir bölgesinde yer alıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi 22 blok halinde yükseliyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar'da teslimler gerçekleşti!

‘Her eve bir bahçe' anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslim gerçekleşti!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında gerçekleşti!

Her eve bir bahçe anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'ye!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa etmeyi hedefleyen ve bu kapsamda Günışığı Evleri, Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ve Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni projeye hazırlanıyor

Dekar DK Asmalı Sokaklar satış ofisi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Asmalı Sokaklar projesinde daire fiyatları 470 bin lira ile 869 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Asmalı Sokaklar Haberi

Asmalı Sokaklar

Asmalı Sokaklar projesi, Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Asmalı Sokaklar daire fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi, Dekar DK tarafından inşa ediliyor. Proje kapsamında toplam 100 daire yer alıyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesinde dairelerin alanları 123 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 158 metrekareye kadar yükseliyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Asmalı Sokaklar daire fiyatları!

Asmalı Sokaklar daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ödeme koşulları kapsamında 48 ay 0 faiz uygulanıyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar teslim tarihi 2015 yılı olarak planlanıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesinde yüzme havuzu, oyun alanları, fitness center, spor alanları ve otopark yer alıyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ulaşım:  Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Asmalı Cad. 2801 Sok. No: 10 Bahçeşehir-Başakşehir/İstanbul


Bahçeşehir Asmalı...