29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Göleti nasıl büyüyecek?

Bahçeşehir Göleti nasıl büyüyecek?

"Gölet 2 Kat Büyüyor" afişleriyle duyurulan Bahçeşehir Gölet Rekreasyon Projesi 600 milyon TL'ye mal olacak. Boğazköy kısımda mülkiyet problemleri hala çözülemediği için Proje iki etap halinde hayata geçirilecek...




Başakşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında 7 madde görüşülmüştü. Görüşülen maddelerden en önemlisi ise Bahçeşehir Gölet alanının genişletilip rekreasyon alanı olarak Bahçeşehirli’nin kullanılmasına sunulması ile ilgili maddeydi.


Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Gölet ve çevresinde rekreasyon çalışmaları başladı.  Bahçeşehir Gölet rekreasyon projesinin ilk etabı Belediye Meclisinden geçti ve Bahçeşehir için büyük değişim başladı. Toplam 229 bin 798 metrekare yüzölçümüne sahip Bahçeşehir Göleti 35 milyon TL+KDV bedelle ihaleye çıkarıldı. 


Bahçeşehir Göleti nasıl büyüyecek?



"Gölet 2 Kat Büyüyor" afişleriyle duyurulan Bahçeşehir Gölet Rekreasyon Projesi 600 milyon TL'ye mal olacak. Projede yürüyüş parkları, fitnes alanları, çocuklar için oyun grupları, kamelyalarla, sağlıklı yaşam parkurlarıyla, yeşil alanları yer alacak.


Boğazköy kısımda mülkiyet problemleri hala çözülemediği için iki etap halinde hayata geçirilecek olan  Bahçeşehir Gölet Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında gölet tren istasyonu ve otoban tarafına, 2. etabında ise Boğazköy'e doğru büyüyecek. Projeye önümüzdeki ay başlanacak.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 



Geri Dön